- 18 Ağustos 2015
- 265
- 54
- 18
- 33
Vucudumuzda her daim lh hormonu var onun için silik çıkması normal hamilelik var diyebilmek için ikinci çizginin kontrol çizgisinden koyu olması gerekiyor inşallah hamilesindir cnm ama senin test çok silik geldi bana
Aaa ne güzel hayırlı olsun cnm foto atsanaBu arada gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi :)
Canim çöpe attim hep ama ilk idrarla yaptiklarim kirmizi gun icinde yaptiklarim silik olarak cikiyodu. Birde forumlarda okumustum bi bayan iliski sonrasi ayaklarimi duvara dayayip 20 dk sonra sag tarafima 3-4 saat yatiyorum demisti bende ooyle yaptim bu ay
Ilk idrarda c ve t ayniydi ama gun icinde t daha siliktiovu testleri bende yapiyorum iki cizgi aynı koyuluktamiydi? foto varsa ekleyebilirmisin
aaa hayırlı olsun çok sevindim demekki ovulasyon testini çok takmamk lazımBu arada gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi :)
Aaa ne güzel hayırlı olsun cnm foto atsana
aaa hayırlı olsun çok sevindim demekki ovulasyon testini çok takmamk lazım
aaa hayırlı olsun çok sevindim demekki ovulasyon testini çok takmamk lazım
idrarda çıktıysa pozitifdir için rahat olsunÇok mutluyum ama bişey çıkmazsa çok üzülürüm ya
idrarda çıktıysa pozitifdir için rahat olsun
bize dua et ne olurİnşallah ya . Rabbim hepimize nasip etsin her ay sonu kırmızı kartı yemek çok üzüyor
bize dua et ne olur
Cnm naptn test yaptn miRoyaldamla
Hadi hayrli si da nye öyle geç ckyo kan testi burda yarım saat e ckyo
Saglik ocaginda mi yaptirdiniz testiniziBende bilmiyorum ki yarını beklicem artık beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?