benim testlerim çok daha belirgindi ama adetimin üzerinden geçmişti,sizin testinizde oldukça koyu aslında geç döllenme oldu ise belki gebelik testinde çıkmayabilir,kan testi ile netleştirebilirsiniz yada bekleyip 2 gün sonra yine test yapın,umarım hamilesinizdir müjdli haberi alırsınızEki Görüntüle 1566053 Eki Görüntüle 1566050 Merhaba bayanlar.benimde yarin adet olmam lazim bugun. Ovulasyon testi yapayim dedim .resimdeki gibi cikdi.ama gebelik testi negatif.ne olur banada cvp yazarmisiniz.ovulasyondaki bu iki cizgi hamileligi gosterirmi sizce
Gözün aydın 6 yıldan sonra ne büyük heyecandır sağlıkla kucağında görürsün inşallah
Ben ilk kan tahlili yaptırdığımda 1401 çıktı,sonra 1 hafta kadar bekledim doktora gittim vajinal ultrasonla keseyi gördü doktorum ama kese göründüğü için hcg testi istemedi ertesi hafta kontrole gittiğimde 31bin civarında çıktı seninde adetinin üzerinden bayağı geçmiş yakın zamanda vaj. ultrasonla görebilirsin sanırım 6+5tede kalp atışını duyduk bu arada 2016 şubat anneleri var oldukça kalabalık o topiğe gelirsen her soruna yanıt alabilirsin bayanlardançok teşekkür ederim gerçekten çok heyecanlı,bugün hastaneye gittim ama keseyi görmedi,değer 10000 lerdeyken görünüyormuş,sen gördün mü,gördüğünde değerin kaçtı?
1377 de ben keseyi görmüştüm canım ama 10000 dediğin değer çok yüksek o değerde zaten muhakkak görünüyor 1000 ve üzerinde görünüyor.çok teşekkür ederim gerçekten çok heyecanlı,bugün hastaneye gittim ama keseyi görmedi,değer 10000 lerdeyken görünüyormuş,sen gördün mü,gördüğünde değerin kaçtı?
Merhaba. Allah hayrlısı ile kucağınıza almayı da nasib etsin. Acaba Ovi testini gebeliğe bakmak icin hangi gün kullanmak gerekiyor? Yani adete kaç gün kala? Yrn evlilik yıldönümüm evde gebelik testim yok oviye baktım silik çizgi var ama daha adete de baya varcanım bende ovülasyon testiyle öğrendim gebeliğimi,benimde ilk testler senin yukarıdaki 2 tane gibi koyuydu sonra gebelik testi yaptım pozitif daha sonrasında sırf meraktan 2 test daha yaptım ov. testi tıpkı senin alttakiler gibi t çizgisi c den daha koyu çıkıyor bence hamilesin hem adet gününde geçmiş gebelik testi yap canım büyük ihtimal pozitifi görürsün
Gebelik testiyse kesin hamilesin. Ovi testiyse de hamile olabilirsin. Dün araştrdklarmda öyle yazıyordu. Hemen bi idrarda gebelik testi al ya da kan ver bnceKizlar bu gun bat gunumm testimi yorumlarmisiniz adetim hic gecikmezz hala bekliyorumm
Ovu testi canim yarin kanda baktircam artik tabi bu gun de gelmezseGebelik testiyse kesin hamilesin. Ovi testiyse de hamile olabilirsin. Dün araştrdklarmda öyle yazıyordu. Hemen bi idrarda gebelik testi al ya da kan ver bnce
İnsallah iyi haberler alırsn. Ben de 6 gün kala ovi testi yaptm silik çktı ama daha cok erken o yüzden gebelik olduğunu düşünmuyorumOvu testi canim yarin kanda baktircam artik tabi bu gun de gelmezse
Benimde hissettigim hicbise yokama adetim gelmediİnsallah iyi haberler alırsn. Ben de 6 gün kala ovi testi yaptm silik çktı ama daha cok erken o yüzden gebelik olduğunu düşünmuyorum
Bnce bi idrarda dene cnm ona göre hemen kana gitBenimde hissettigim hicbise yokama adetim gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?