Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik ama hani hiç yumurtlama günü yakalamadim ki tam ikili koyulukta yakalamadim dün yakaladım ve bugün testi t daha koyu gördümBelki gebelik olabilir canım günün geçerse test yap
O zaman bugünü değerlendir, teste devam et silinmeye başladığı zaman çatlamış oluyor yumurtan, bende bu ay 23. Gün Yumurta 24. Gün çatlama gördümGebelik ama hani hiç yumurtlama günü yakalamadim ki tam ikili koyulukta yakalamadim dün yakaladım ve bugün testi t daha koyu gördüm
Adet döngünüz nasıldı peki ? Sizin de mi t çok koyu çıktı yoksa ikisi aynı şekilde miO zaman bugünü değerlendir, teste devam et silinmeye başladığı zaman çatlamış oluyor yumurtan, bende bu ay 23. Gün Yumurta 24. Gün çatlama gördüm
Bide şöyle birşey var. T çizgisi çok koyu olunca gebelik diyorlar kadınlar kulübünde yazanlar varO zaman bugünü değerlendir, teste devam et silinmeye başladığı zaman çatlamış oluyor yumurtan, bende bu ay 23. Gün Yumurta 24. Gün çatlama gördüm
Ve birde 17.ci gün yumurtalık bölgede ağrı vardı iğne batar vurur gibi canımı yakmiyordu ama ozaman ince çizgi koyu gördüm bordoya yakın ama c kadar tam koyulaşmadı ben mesela dün çift çizgi gördüysem dün ağrılar bekledim kasık tarafında ağrı olmadı yada geç yumurtlama mi anca mi gelişti bu 16. Dan 24 üne kadarO zaman bugünü değerlendir, teste devam et silinmeye başladığı zaman çatlamış oluyor yumurtan, bende bu ay 23. Gün Yumurta 24. Gün çatlama gördüm
Adet döngünüz nasıldı peki ? Sizin de mi t çok koyu çıktı yoksa ikisi aynı şekilde mi
Dediğin çıktı üç gündür koyuydu bugün de silik ince kırmızı çizgi gördümÖncesinde yumurtlama olmamış. Sanırım yumurtanız çatlamak üzere. Değerlendirin bu iki günü.
Hatta yarın tekrar yapın çatlamış mı bakarız.
Çatlama gününüzde cinsel istek artışı oldu mu t harfde ince çizgi silik çıktı mıBu şekılde idi biraz daha koyu resimde tam çıkmadı ertesi gün silkleşti zaten, bi daha da koyulmadı
Ve adete iki gün kaldı yazıyor takvimde sizin geç yumurtlama geç döllenme mi oldu ve adete kaç gün vardıKoyuluk oranı bünyeden bünyeye değişiyor, muhim olan c ye yakın olması
Eşim akşam gelecek gece 4 de test yaptım pozitif di ve 3 tane havuç yedimÖncesinde yumurtlama olmamış. Sanırım yumurtanız çatlamak üzere. Değerlendirin bu iki günü.
Hatta yarın tekrar yapın çatlamış mı bakarız.
Koyuluk oranı bünyeden bünyeye değişiyor, muhim olan c ye yakın olması
Bugünü de değerlendirin mutlaka.Dediğin çıktı üç gündür koyuydu bugün de silik ince kırmızı çizgi gördüm
Neden şimdi gözle görülür renk var t deBugünü de değerlendirin mutlaka.