Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle ilk denemem yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hakmell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
894
434
24
Kızlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım dün yumurtlama bugün ise çatlama oldu ancak ben yumurtlama gününü degerlendiremedim sadece bu akşam sık ilişki yaşayarak çatlama gününü değerlendirebildim çatlama günü ve yarın da değerlendirerek gebelik elde edebilir miyim yumurtlama gününü degerlendiremedigim için tereddütteyim 🥺

Ben 1 kez ovulasyon kullandim. Onda da ayni sizin gibi denk geldi. Mecburen çatlama gününde oldu. Ama tutmadı. Eşimde de bende de bir problem yok. Daha once kimyasal da geçirdim yani tuplerim açık. Çatlamada oldugu icin tutmadı.

Aslinda bilimsel aciklamasi da var da ders çalışıyorum, saat cok gec oldu, yorulmuşum. Bu yuzden bilimsel şekilde anlatamadigimi farkedip sildim.😁

Merhaba , yumurta catladıktan 24 saate kadar yaşar , yani şansınız var demektir . İlla yumurtlama günü hamile kalnıcak diye bir durum yok. 1 deneme ile de hamile kalınacak diye bir durum yok :) ben gebelik düşündüğünden beri ovülasyon ile takip ediyorum ama hamile kalamadım :) o yüzden umudunu kaybetme

Kızlar ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım dün yumurtlama bugün ise çatlama oldu ancak ben yumurtlama gününü degerlendiremedim sadece bu akşam sık ilişki yaşayarak çatlama gününü değerlendirebildim çatlama günü ve yarın da değerlendirerek gebelik elde edebilir miyim yumurtlama gününü degerlendiremedigim için tereddütteyim 🥺
Önemli olan çatlama günü zaten. Aşılama veya iğneli tedaviyi düşün çatlatma iğnesi sonrası doktor ilişki veriyor yada aşılama yapıyor

Önemli olan çatlama günü zaten. Aşılama veya iğneli tedaviyi düşün çatlatma iğnesi sonrası doktor ilişki veriyor yada aşılama yapıyor
Ya inşallah tutar pek emin değilim testimden ilk kez denedim bu ay onda da yumurtlama çatlama gördüm sen de bı bakar mısın testlerime son ikisi yumurtlama ve çatlama değil mi

Eklentiler

• 16394718852366850214850214330151.jpg
    16394718852366850214850214330151.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 449
Ya inşallah tutar pek emin değilim testimden ilk kez denedim bu ay onda da yumurtlama çatlama gördüm sen de bı bakar mısın testlerime son ikisi yumurtlama ve çatlama değil mi
Belki kurumuş olduğu içindir canım ama bana tam pik gibi gelmedi belki resim ışık açı olarak çekimden yanılıyorumdur. Sen çıplak gözle ikisini eşit gördün mü gördüysen olmuştur

Belki kurumuş olduğu içindir canım ama bana tam pik gibi gelmedi belki resim ışık açı olarak çekimden yanılıyorumdur. Sen çıplak gözle ikisini eşit gördün mü gördüysen olmuştur
Bu şekildeydi canım koydugun gibi 3. Dk da koyulasmaya basladi

Eklentiler

• IMG_20211214_132346_069.jpg
    IMG_20211214_132346_069.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 450
Ben kime göstersem pik dedi bilmiyorum
Belkide testten kaynaklıdır bu ebru hanımın yeni testi ben kasetleri ve ebru hanımın yeşil striplerini nur hanımın pembeleri de kullandım hepsimde t kalın ve koyu çıktı yumurtlama günümde. Bu testlerde böyle çıkıyordur belki bilemedim.. o test hangi gün çıktıysa üzerine 7 sayıp progesteron baktır yumurtlama olmuş mu ozaman belli olur

Belkide testten kaynaklıdır bu ebru hanımın yeni testi ben kasetleri ve ebru hanımın yeşil striplerini nur hanımın pembeleri de kullandım hepsimde t kalın ve koyu çıktı yumurtlama günümde. Bu testlerde böyle çıkıyordur belki bilemedim.. o test hangi gün çıktıysa üzerine 7 sayıp progesteron baktır yumurtlama olmuş mu ozaman belli olur

Yani strip örneklerine de baktım benimkinden daha açık olana bile ebru abla yumurtlama yazmış

Ee bu pik? Gayette yumurtlama olmuş. Benim de böyle çıkıyor testlerim aldığım yere danistigimda yumurtlama ve catlamayi degerlendir diyordu. İnşallah güzel haber alirsin
Ben de pik diye biliyorum ama bı arkadaşımız bu pik değil deyince tereddüt ettim pik olduğu gunu değerlendiremedim ama çatlama gününü ve catlamadan 1 sonraki günü değerlendirdim inşallah minigim olmuştur 🥺

Yani strip örneklerine de baktım benimkinden daha açık olana bile ebru abla yumurtlama yazmış
Dediğim gibi resimden belki eşit görmüyorumdur sen gözle daha iyi görürsün eşitse piktir ve asıl önemli gün çatlama günü o günü değerlendirdiysen problem yok inşallah tutar

Ben de pik diye biliyorum ama bı arkadaşımız bu pik değil deyince tereddüt ettim pik olduğu gunu değerlendiremedim ama çatlama gününü ve catlamadan 1 sonraki günü değerlendirdim inşallah minigim olmuştur 🥺
Catlatma günü önemli zaten canım,stresten uzak dur kendini sürekli dinleme insallah minik kuzu seninledir 🥰

Canım ebru hanımın test fiyatları ne kadar

Kizlar yardimci olursaniz cok sevinirim pik sonrasi sizce catlamismi yoksa yumurtlama devammi ediyo nederisniz

Eklentiler

• 20220102_103311.jpg
    20220102_103311.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 151
  • 20220101_105719.jpg
    20220101_105719.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 153
X