• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle ilk ay hamile kaldim.

melaiqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
235
3
96
Yalova
12 mart son adet tarihim ovulasyon testini ilk bu ay kullandim ve adetimden tam 15 gun sonra testin 2 cizgiside koyuydu. 26 mar mart yumurtlama gunumdu 25 ve 27 martta esimle birlikte olduk. Birliktelik oncesi turk kahvesi icirdim esime. 9 nisanda hastalanmam gerekiyodu ve hastalanmadim. O gun gebelik testi yaptim ve negatif. 3 gun gecti hala hastalanmadim. 12 nisan da ovulasyon testiyle denemk istedim cunku burada okumustm gebelik testi yerinede kullanildigini. Ovulasyon testinde cift cizgi cikti kopkoyu. Inanamadim. 1 tane gebelik testim vardi onu da yaptim. Ikinci cizgi silikti. Kan testim 102 cikti. Sali gunu doktora gidicem umarim saglikli bi gebeliktir. Yani demem o ki kizlar ilk ay ovulasyon testiyle hamile kaldim. Darisi sizlerin basina insallah.

tebrik edeim cnm Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.ovulasyon testini nerden aldin ne kadar

Amin cok saol Canim. internetten aldim sanirim soylemek yasak gg yaz arama motoruna cikar. 20 ov. Testi + 6 gebelik 20 tl ye aldim kargoda ucretsizdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back