Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin bitince başla canım. Hergün aynı saatte sıvı alımını 2 saat önceden kesip yapmaya başla. Çok geç saatlere bırakma. İki çizgi aynı koyulukta olursa yumurtlama oluyor:)Kızlar ilk defa ovulasyon testi denicem laboquick markası. Dün akşam adet oldum yarın akşama biter adetim. Ne zaman nasıl kullanmam gerekiyor. Hangi koyulukta olduğu zaman kullanmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim
Koyuluktan sonra 1 gün mü değerlendirmem gerekiyor. Bi yerde silikleşene kadar diye okumuştum ama sperm kalitesi düşmemesi için gün aşırı diye biliyorum. Bilginiz var mıAdetin bitince başla canım. Hergün aynı saatte sıvı alımını 2 saat önceden kesip yapmaya başla. Çok geç saatlere bırakma. İki çizgi aynı koyulukta olursa yumurtlama oluyor:)
Silikleşme çatlatma demek elinden geliyorsa 3 4 gün eğer sperm sıkıntısı varsa bir gün mola bir gün ilişki ile dene kuzumKoyuluktan sonra 1 gün mü değerlendirmem gerekiyor. Bi yerde silikleşene kadar diye okumuştum ama sperm kalitesi düşmemesi için gün aşırı diye biliyorum. Bilginiz var mı
Ben adet bittikten 2 3 gün sonra başlamıştım o ay denememde gebelikle sonuçlandı sizinde gönlünüzce olsun inşallahAdetin bitince başla canım. Hergün aynı saatte sıvı alımını 2 saat önceden kesip yapmaya başla. Çok geç saatlere bırakma. İki çizgi aynı koyulukta olursa yumurtlama oluyor:)
Ay valla hiç bilmiyorum 5 aylık evliyiz Vajinusmustum zaten 4 ay birliktelik olmadı. 4.aydan sonra kızlık zarımdan kan geldi. Şimdi 6. Aya gidiyoruz. Bende kendime baktırmadım hiç eşimede baktırmadım daha yeni olduğu içinSilikleşme çatlatma demek elinden geliyorsa 3 4 gün eğer sperm sıkıntısı varsa bir gün mola bir gün ilişki ile dene kuzum
Amin inşallah bende başlarım hemen yine buralarda size sorarım pik olmuşum falan diyeBen adet bittikten 2 3 gün sonra başlamıştım o ay denememde gebelikle sonuçlandı sizinde gönlünüzce olsun inşallah
Ben adet bittikten 2 3 gün sonra başlamıştım o ay denememde gebelikle sonuçlandı sizinde gönlünüzce olsun inşallah
Tabi kuzum hadi inşallah gelsin bebişler en yakın zamandaAmin inşallah bende başlarım hemen yine buralarda size sorarım pik olmuşum falan diye
Amin inşallahTabi kuzum hadi inşallah gelsin bebişler en yakın zamanda
Merhaba ben normalde pazar günü başlıcaktım ovulasyon testine ama şehir dışındaydım bugün başladım devam dimi silik olmasının bi sebebi falan var mı bi sorayım dedimBen adet bittikten 2 3 gün sonra başlamıştım o ay denememde gebelikle sonuçlandı sizinde gönlünüzce olsun inşallah
Ben bugün başlayabildim şehir dışındaydım. Devam dimi silik olmasının falan bi sebebi var mıTabi kuzum hadi inşallah gelsin bebişler en yakın zamanda
Adetinizin kacinci günü bugünMerhaba ben normalde pazar günü başlıcaktım ovulasyon testine ama şehir dışındaydım bugün başladım devam dimi silik olmasının bi sebebi falan var mı bi sorayım dedim
Perşembe akşamı oldum cumartesi bitti saysak 5 veya 6 diyelim ortalama bu ay adetim çok tuhaftı çok erken adet sancım başladı 12 gün önceden başladı. Sonra adet olacağım gün leke leke geldi sabaha kadar sabah normal adet oldum ama 1 gün oldum sonra leke leke devam etti öyle de olmazdı. Hala adet olacakmışım gibi sol kasık ağrısı ve adet sancısı çekiyorum hala hiç bi zaman böyle olmamıştıAdetinizin kacinci günü bugün
Yani canım yumurtlama olmuş geçmiş de olabilir. Önümüzdeki günler için olabilir de. Bence yapmaya devam edin. Ama yumurtlama görmezseniz korkmayın:)Ben bugün başlayabildim şehir dışındaydım. Devam dimi silik olmasının falan bi sebebi var mı
Ya geçmiş demi olabilir daha 3 gün oldu reglim biteliYani canım yumurtlama olmuş geçmiş de olabilir. Önümüzdeki günler için olabilir de. Bence yapmaya devam edin. Ama yumurtlama görmezseniz korkmayın:)
Bende de aynısı oldu korunmayı bırakınca rahim böyle tepkiler verebiliyormuş kadın doğuma gittim ne kist var ne enfeksiyon ama içimde kalmasın dersen sende bir görünPerşembe akşamı oldum cumartesi bitti saysak 5 veya 6 diyelim ortalama bu ay adetim çok tuhaftı çok erken adet sancım başladı 12 gün önceden başladı. Sonra adet olacağım gün leke leke geldi sabaha kadar sabah normal adet oldum ama 1 gün oldum sonra leke leke devam etti öyle de olmazdı. Hala adet olacakmışım gibi sol kasık ağrısı ve adet sancısı çekiyorum hala hiç bi zaman böyle olmamıştı
Randevum vardı dün şehir dışında olduğum için iptal ettim yarın var bidaha bakalımBende de aynısı oldu korunmayı bırakınca rahim böyle tepkiler verebiliyormuş kadın doğuma gittim ne kist var ne enfeksiyon ama içimde kalmasın dersen sende bir görün
Yumurtlama hep aynı zamanda olmuyor kuzum. Çok az bi ihtimal de olsa geçmiş olabilir. Ama devam et. Bu kadar erken yumurtlamamışsındır benceYa geçmiş demi olabilir daha 3 gün oldu reglim biteli
Neyse artık şansımıza bakalım. Birde ben bişey sormak istiyorum yarın ben kadın doğuma randevum var ultrasonla yumurtalıklar gözüküyor mu ben vajinal muane yaptıramıyorum da merak ettimYumurtlama hep aynı zamanda olmuyor kuzum. Çok az bi ihtimal de olsa geçmiş olabilir. Ama devam et. Bu kadar erken yumurtlamamışsındır bence