belki geç döllenme olmuşturNormal adet tarihim gecmis ama 9 nisanda yumurtlama oldu 17 marta olmustum en son
Bilmiyorum cnm herseyin hayirlisi artikbelki geç döllenme olmuştur
tabi canım hayırlısı olsun hakkımızdaBilmiyorum cnm herseyin hayirlisi artik
Canım belle artık test yapma adetin gectimi pekiBen artik inanmiyorum insaAllah senin haberinle seviniriz
Hayirli olsun oncelikleMerhaba hanımlar ben hamile olduğumu ovulasyon testiyle anlamıştım adetimden 3 gün önce yaptım böyle çıkmıştı ve şüphelenmiştim idrar testi yaptım iki gün sonra oda kopkoyu iki çizgi çıktı anında darısı sizin başınıza ☺❤
Benimki böyleydi canım adetten 3 gün önce falan yaptımHayirli olsun oncelikle
Darisi basimiza diyelim , benimde reglime 6 gun kaldi bufun yaptim fakat t cuzgisi silik cikti , acaba bir kac gune koyulasirmi ? Siz yaptinizmi bu dinemde yaptiysaniz nsl cikti test
T cizgisi koyu belli etmis kendini :)Benimki böyleydi canım adetten 3 gün önce falan yaptım
Merhaba Bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sekilde cikti , hamile olabilirmiyim ? Bata 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif cikmistiGebelik testi yap canım hamile olma ihtimalin çok yüksek bende böyle öğrenmiştim
Merhaba Bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sekilde cikti , hamile olabilirmiyim ? Bata 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif cikmistiBenim ovulasyon testi bata iki gün kala aşağdaki gibi çıktı ama kan testime göre hamile değilim
Olabilirsın canım baya koyu sabah gebelik testi yap ilk idrar la sonucu da yaz önceden olsa hamilesin derdim ama son zaman da ovulasyon koyu çıkıp hamile olmayanlar da çok oldu sen testi yap sabah silik te olsa çıkar varsaMerhaba Bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sekilde cikti , hamile olabilirmiyim ? Bata 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif cikmisti
İnsallah hamileyimdir , hic bir belirtim yok sadece bu gun giguslerim cook agrimaya basladi , testte yine negatif gorurum diye korkuyorumOlabilirsın canım baya koyu sabah gebelik testi yap ilk idrar la sonucu da yaz önceden olsa hamilesin derdim ama son zaman da ovulasyon koyu çıkıp hamile olmayanlar da çok oldu sen testi yap sabah silik te olsa çıkar varsa
İnşallah görmezsin belirtiye falan bakma sabah yapar güzel haberi yazarsın diye umut ediyorumİnsallah hamileyimdir , hic bir belirtim yok sadece bu gun giguslerim cook agrimaya basladi , testte yine negatif gorurum diye korkuyorum
Mutlaka yazarim , tesekkurler sevgilerİnşallah görmezsin belirtiye falan bakma sabah yapar güzel haberi yazarsın diye umut ediyorum
Rica Canım bekliyorumMutlaka yazarim , tesekkurler sevgiler
Yook hamile değildim. Bata iki kala pozitifti ve gitgide silikleşti. Baya da geç adet oldum. İkinci yumrtlama yada başka bişey oldu canımMerhaba Bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sekilde cikti , hamile olabilirmiyim ? Bata 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif cikmistihamilemisin ogrendin mi ?
Hayirlisi olsunYook hamile değildim. Bata iki kala pozitifti ve gitgide silikleşti. Baya da geç adet oldum. İkinci yumrtlama yada başka bişey oldu canım
Neden yükseldiğini ben de doktoruma soracağım.Benimde içim testim koyulaşıyor her gün ne olabilir hamile değilim umudum yok şu lh olayını anlamış değilim ne zaman yükseliyor neden yükseliyor yumurtlama haricinde yükselmesi neye işaret gebelik yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?