Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle hamilelik anlasilirmi (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar ben hamile olduğumu ovulasyon testiyle anlamıştım adetimden 3 gün önce yaptım böyle çıkmıştı ve şüphelenmiştim idrar testi yaptım iki gün sonra oda kopkoyu iki çizgi çıktı anında darısı sizin başınıza ☺❤
Hayirli olsun oncelikle 🙏🏼
Darisi basimiza diyelim , benimde reglime 6 gun kaldi bufun yaptim fakat t cuzgisi silik cikti , acaba bir kac gune koyulasirmi ? Siz yaptinizmi bu dinemde yaptiysaniz nsl cikti test

Hayirli olsun oncelikle 🙏🏼
Darisi basimiza diyelim , benimde reglime 6 gun kaldi bufun yaptim fakat t cuzgisi silik cikti , acaba bir kac gune koyulasirmi ? Siz yaptinizmi bu dinemde yaptiysaniz nsl cikti test
Benimki böyleydi canım adetten 3 gün önce falan yaptım

Eklentiler

• A2524032-C1ED-4DFA-B43B-0CBF738069C9.jpeg
    A2524032-C1ED-4DFA-B43B-0CBF738069C9.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 50
Gebelik testi yap canım hamile olma ihtimalin çok yüksek bende böyle öğrenmiştim
Merhaba Bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sekilde cikti , hamile olabilirmiyim ? Bata 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif cikmisti 😞

Eklentiler

• C5667BE0-E05E-49EC-BCD8-DC5AC874D34D.jpeg
    C5667BE0-E05E-49EC-BCD8-DC5AC874D34D.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 62
Benim ovulasyon testi bata iki gün kala aşağdaki gibi çıktı ama kan testime göre hamile değilim
Merhaba Bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sekilde cikti , hamile olabilirmiyim ? Bata 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif cikmisti 😞 hamilemisin ogrendin mi ?

Eklentiler

• 398BBED4-3B16-47FD-B796-1AFAD90B12F6.jpeg
    398BBED4-3B16-47FD-B796-1AFAD90B12F6.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba Bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sekilde cikti , hamile olabilirmiyim ? Bata 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif cikmisti 😞
Olabilirsın canım baya koyu sabah gebelik testi yap ilk idrar la sonucu da yaz önceden olsa hamilesin derdim ama son zaman da ovulasyon koyu çıkıp hamile olmayanlar da çok oldu sen testi yap sabah silik te olsa çıkar varsa

Olabilirsın canım baya koyu sabah gebelik testi yap ilk idrar la sonucu da yaz önceden olsa hamilesin derdim ama son zaman da ovulasyon koyu çıkıp hamile olmayanlar da çok oldu sen testi yap sabah silik te olsa çıkar varsa
İnsallah hamileyimdir , hic bir belirtim yok sadece bu gun giguslerim cook agrimaya basladi , testte yine negatif gorurum diye korkuyorum 😞

İnsallah hamileyimdir , hic bir belirtim yok sadece bu gun giguslerim cook agrimaya basladi , testte yine negatif gorurum diye korkuyorum 😞
İnşallah görmezsin belirtiye falan bakma sabah yapar güzel haberi yazarsın diye umut ediyorum

Merhaba Bata 3 gun kala ovulasyon testim bu sekilde cikti , hamile olabilirmiyim ? Bata 5 gun kala erken gebelik testi yapmistim negatif cikmisti 😞 hamilemisin ogrendin mi ?
Yook hamile değildim. Bata iki kala pozitifti ve gitgide silikleşti. Baya da geç adet oldum. İkinci yumrtlama yada başka bişey oldu canım

Kızlar merhaba ovu testleri t çizgisi c den koyu olduğunda ya da iki çizgi eşit renkte olduğunda yunurtlamayı gösterir.. Onun dışında çizgilerden birinin silik olması ovu testi için normaldir kendimize sebepler arayıp üzülmeyelim kendimden biliyorum.. Bir de ovu testi t çizgisi koyu iken gebelik gösterebiliyor ben bata 5 kala öyle öğrenmiştim. Tabi yaşamadı ama olsun tecrübemi paylaşmak istedim.

Eklentiler

• _20190509_083210.JPG
    _20190509_083210.JPG
    83,2 KB · Görüntüleme: 66
Benimde içim testim koyulaşıyor her gün ne olabilir hamile değilim umudum yok şu lh olayını anlamış değilim ne zaman yükseliyor neden yükseliyor yumurtlama haricinde yükselmesi neye işaret gebelik yoksa
Neden yükseldiğini ben de doktoruma soracağım.
Ama LH kesinlikle gebelik öğrenmek için güvenilir değil.
LH artışı görüp gebelik olmayan tonla insan var.
Bir de mesela oluşan gebeliklerin çok büyük kısmı erken haftalarda düşüyor zaten.
Biz normal adet olduk sanıyoruz, belki 1-2 gün gecikme oluyor. Aslında düşük yapıyoruz o anda ama farkında değiliz.Dolayısı ile LH gebeliği gösterse bile, adetten önce artışı görüp ümitlenip, üstüne adet görmek daha büyük üzüntü.
En iyisi adet gecikmesini beklemek. Tabi ki kolay olmuyor...

Kızlar merhabalar,benim bata 2 gün kaldı çok çok stresliyim.Ben de üç gündür ovulasyon testi yapıyorum saatleri bire bir ayni değil ama niyetli olduğum için sıvı konusunda sorun yok.Fotoğrafı atıyorum sizce ımut var mı😢😢😢tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• B76E8F02-450B-4DE0-A7C3-06B07E3D4A9F.jpeg
    B76E8F02-450B-4DE0-A7C3-06B07E3D4A9F.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 52
Back