ovü testimi?Ne diyorsunuz kizlar
Evt ama sanirim bi test bozuktu bir tane daha yaptim o daha koyu cikti dur fotosunu yoliyimovü testimi?
Cnm ben hamilelik icin bakiyom sende bebek olabilirmibu ovulasyon testleri pozitif canım hayırlısı olsun hakkında inşallah
Daha belirginlesmis sanki . Bide gebelik testi yapsan be kadar sabirlisinUsteki sabah yaptigim altakide saat 6 aksama dogru yaptim ikisinede sivi dikati yaptim ve hafif adet sancim var cok hafif
Aaa kpyu cıkmıs ya
biliyorum canım ben de gebelik için yazmıştım olabilirCnm ben hamilelik icin bakiyom sende bebek olabilirmi
Senin yumurtlamandan kac gun gecti gebelik testinde ciktiGünaydınlar ovülasyon gebeliği kaç gün önceden gösteriyor, 15. Gün çatladı resimde 22. 23. Gün testleri var koyulaşırmı bu bat 5 gün kaldı bu arada
Gebelik testi değil o ovülasyon testi 15. gün çatlası alttaki 23. gün ovülasyon testiSenin yumurtlamandan kac gun gecti gebelik testinde cikti
kaç gün var bat aBen hamile degilim galiba kizlar gebelik yaptim hic bisi cikmadi
Normal adet tarihim gecmis ama 9 nisanda yumurtlama oldu 17 marta olmustum en sonkaç gün var bat a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?