Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle hamilelik anlasilirmi (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sanirim hamile degilim bugun 1 saat sivi almadan test yaptim yine silik cikti yani bisi anlamadim yarin sabah gebelik testi yapacam ama buyuk ihtimal oda negetif cikar ben anlamadim niye boyle cikiyor bilen yokmu bide cook afedersiniz bu sabah boyle beyaz kiyamsiz akinti oldu bende cook. hemde ilk defa bende oldu yani sizde nedir

2261207

Usteki sabah yaptigim altakide saat 6 aksama dogru yaptim ikisinede sivi dikati yaptim ve hafif adet sancim var cok hafif
Daha belirginlesmis sanki . Bide gebelik testi yapsan be kadar sabirlisin 😀 akinti ile anlamak biraz zor akinti cok degisken oluyor benim her donem farkli oluyor biraz mevsimsel ve usutmeyle alakali

Kizlar yani 3 yildir evliyim ama 2 yildir hep negatif gormekten artik umudum kalmamis korkuyorum valah sabirdan degil korkudan test yapmiyorum inanki ama yarin sabah yapacam insaAllah guzel haberler veririm size daha koyu cikmis bende farketim bilmiyorum ki InsaAllah. Vardir

Günaydınlar ovülasyon gebeliği kaç gün önceden gösteriyor, 15. Gün çatladı resimde 22. 23. Gün testleri var koyulaşırmı bu bat 5 gün kaldı bu arada

Eklentiler

• F18DD346-3616-45A8-A47C-7E9BB61DA5CB.jpeg
    F18DD346-3616-45A8-A47C-7E9BB61DA5CB.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 26
Back