Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle hamilelik anlasilirmi (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru olduğundan eminim çünkü pik yaptığı günün ertesi sabahı yumurtlama akıntım geldi M mely15

Degilmi bende ona sastim kaldim InsaAllah bebekten dolayi boylr oluyordur baska niye oyle oluyor acaba
Yaniii, yumurtlama değil üstelik adet üzeri birde bu testle öğrenenlerde var.. Dahada koyulaşacaktır emimim. Bende yapmıştım ovu testi ilk silik çıktı, şimdi ne halde bilmiyorum

InsaAllah gonlunce olur hersey cnm bende hemen kan testi yapamiyom bayiliyorum kan testinde malesef

InsaAllah gonlunce olur hersey cnm bende hemen kan testi yapamiyom bayiliyorum kan testinde malesef
O niye hissetmiyorsun bile iğneyi ama tabiiii, hemşireden hemşireye değişiyor bu. Hayvan gibi iğne yapanda var, insan gibi de.
Bende sanırım adet olacağım günümde cnm, kapattım artık bu gebelik konusunu kendi adıma rahmim aşağı iniyor. Sol kasığım da ağrı başladı.. Hayırlısı hakkımızda..
İnşallah senin güzel haberini alırım tatlım

Cnm ben kan gorunce bayiliyom ondan bilmiyorum ki Rabbim hayirlisini nasip etsin bende her ay sonu husran oluyor insaAllah hamile kaliriz ne diyim

Cnm ben kan gorunce bayiliyom ondan bilmiyorum ki Rabbim hayirlisini nasip etsin bende her ay sonu husran oluyor insaAllah hamile kaliriz ne diyim
Cidden bayılıyor musun eee gebeysen kan değerlerine bakılacak, doğumda kan alınacak, sürekli iğne ile meşgul olacaksın ben iğneden çokk korkardım, tabi seninkinden farklı, iğneden korkuyordum ben, bu yüzden hastalansam bile hastaneye gitmezdim.. Gebe kaldıktan sonra bu korkumu yendim çok şükür. Tabi yine hafif çarpıntım olmuyor değil ama, eskisi kadar değilim...
Sende kan verirken koluna bakma, çevir kafanı. Yaniiii o kanı önünde sonunda vereceksin

Evet canm daha hamile kalmadan dogumu dusumuyorum valah Allah yardim eder cnm insaAllah bir hamile kalayim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…