Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim bende seni hatirliyorum :) kac aylik oldu nasil paşanHatırladım seni canım aynı zaman hamile kalmıştık
Ovulasyon testin koyu cnm, bende 7 gün varken öylesine bir yaptım, silik bile çıkmadıBeni umutlandiyorsun insaAllah dedigin gibidir![]()
Hamilelik olabilir degilmi insaAllah yaOvulasyon testin koyu cnm, bende 7 gün varken öylesine bir yaptım, silik bile çıkmadıinşallah düşündüğümüz gibi olur inşallah
![]()
On aylık olduk çok şükür iyiyiz ben bir ay önce düşük yaşadım kürtaj oldumEvet canim bende seni hatirliyorum :) kac aylik oldu nasil paşan
Aa gecmis olsun canim. Bizimkide 10 gun sonra 10 bitcekOn aylık olduk çok şükür iyiyiz ben bir ay önce düşük yaşadım kürtaj oldum
İnşallah cnm, Allah bilir tabi ama durup dururken neden koyu çıksınkiHamilelik olabilir degilmi insaAllah ya
Degilmi bende ona sastim kaldim InsaAllah bebekten dolayi boylr oluyordur baska niye oyle oluyor acabaİnşallah cnm, Allah bilir tabi ama durup dururken neden koyu çıksınki![]()
Yaniii, yumurtlama değil üstelik adet üzeriDegilmi bende ona sastim kaldim InsaAllah bebekten dolayi boylr oluyordur baska niye oyle oluyor acaba
Seninde adetin geciktiYaniii, yumurtlama değil üstelik adet üzeribirde bu testle öğrenenlerde var.. Dahada koyulaşacaktır emimim. Bende yapmıştım ovu testi ilk silik çıktı, şimdi ne halde bilmiyorum
![]()
Yok cnm, ayın 26 sı. Ama 8 nisan pazartesi koyu çizgiyi yakalamıştım bem. Yumurtlama tam ne zaman oldu bilemiyorum, 5-6-7-9-11 birliktelik oldu.. Nasip bakalım cnmSeninde adetin gecikti
Cnm beklemdeyim bugun adet sancim var moralim bozuk hic test yapmadim
InsaAllah gonlunce olur hersey cnm bende hemen kan testi yapamiyom bayiliyorum kan testinde malesefYok cnm, ayın 26 sı. Ama 8 nisan pazartesi koyu çizgiyi yakalamıştım bem. Yumurtlama tam ne zaman oldu bilemiyorum, 5-6-7-9-11 birliktelik oldu.. Nasip bakalım cnmyarın test yap, duruma göre kan da verirsin
güzel haberlerini bekliyorum cnm
![]()
O niyeInsaAllah gonlunce olur hersey cnm bende hemen kan testi yapamiyom bayiliyorum kan testinde malesef![]()
Cnm ben kan gorunce bayiliyom ondanO niyehissetmiyorsun bile iğneyi
ama tabiiii, hemşireden hemşireye değişiyor bu. Hayvan gibi iğne yapanda var, insan gibi de.
Bende sanırım adet olacağım günümde cnm, kapattım artık bu gebelik konusunu kendi adımarahmim aşağı iniyor. Sol kasığım da ağrı başladı.. Hayırlısı hakkımızda..
İnşallah senin güzel haberini alırım tatlım![]()
Cidden bayılıyor musunCnm ben kan gorunce bayiliyom ondanbilmiyorum ki Rabbim hayirlisini nasip etsin bende her ay sonu husran oluyor insaAllah hamile kaliriz ne diyim
Evet canm daha hamile kalmadan dogumu dusumuyorum valah Allah yardim eder cnm insaAllah bir hamile kalayim yeterCidden bayılıyor musuneee gebeysen kan değerlerine bakılacak, doğumda kan alınacak, sürekli iğne ile meşgul olacaksın
ben iğneden çokk korkardım, tabi seninkinden farklı, iğneden korkuyordum ben, bu yüzden hastalansam bile hastaneye gitmezdim.. Gebe kaldıktan sonra bu korkumu yendim çok şükür. Tabi yine hafif çarpıntım olmuyor değil ama, eskisi kadar değilim...
Sende kan verirken koluna bakma, çevir kafanı. Yaniiii o kanı önünde sonunda vereceksin![]()
İnşallah cnmEvet canm daha hamile kalmadan dogumu dusumuyorum valah Allah yardim eder cnm insaAllah bir hamile kalayim yeter![]()
merhaba son durumunuz nedir acaba?Evet canm daha hamile kalmadan dogumu dusumuyorum valah Allah yardim eder cnm insaAllah bir hamile kalayim yeter![]()