Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle hamilelik anlasilirmi (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet dongum 30. 17 marta olmustum ama son zamanlar hep gec oluyom yumurtlamamda 9 nisanda oldu suan 3 gun gecti 4 gun once test yaptim negatifti
Sabah idrarınla TEkrar test yap gebelik testi senin adetine daha üç gün var yumurtlamanın 14. Gün adet oluyorsun 23 Nisa’n imkanın varsa kan testi yaptır yarın

Merhaba hanımlar ben hamile olduğumu ovulasyon testiyle anlamıştım adetimden 3 gün önce yaptım böyle çıkmıştı ve şüphelenmiştim idrar testi yaptım iki gün sonra oda kopkoyu iki çizgi çıktı anında darısı sizin başınıza ☺️❤️

Eklentiler

• CB1574BF-4CA7-435A-A31F-6B9B6E5F6238.jpeg
    CB1574BF-4CA7-435A-A31F-6B9B6E5F6238.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba hanımlar ben hamile olduğumu ovulasyon testiyle anlamıştım adetimden 3 gün önce yaptım böyle çıkmıştı ve şüphelenmiştim idrar testi yaptım iki gün sonra oda kopkoyu iki çizgi çıktı anında darısı sizin başınıza ☺❤
Hayili olsun hamileligin saglikla kucagina alirsin insaAllah testin markasi ne acaba

Hayili olsun hamileligin saglikla kucagina alirsin insaAllah testin markasi ne acaba
Sağolun allah razı olsun❤️ Laboquick markası n11den almıştım sanırım. Çok fazla gebelik testi yaptım her şüphemde ama ikinci çizgiyi silik bile hiç görememiştim hamile olduğumda kopkoyu ikinci çizgiyi anında gördüm 😊 Bu arada ben pkoyum doktor bana tedavisiz hamile kalamazsın demişti ama ben 3. Ayımda kaldım önemli olan inanmak, kafaya takmamak👍❤️

Sağolun allah razı olsun❤ Laboquick markası n11den almıştım sanırım. Çok fazla gebelik testi yaptım her şüphemde ama ikinci çizgiyi silik bile hiç görememiştim hamile olduğumda kopkoyu ikinci çizgiyi anında gördüm 😊 Bu arada ben pkoyum doktor bana tedavisiz hamile kalamazsın demişti ama ben 3. Ayımda kaldım önemli olan inanmak, kafaya takmamak👍
Senin adina cook sevindim :KK200:Bende o testi kulaniyorum insaAllah bende hamileyimdir peki senin belirtilerin neydi cnm bide yumurtlaman gecmi olmusu benim gibi

Senin adina cook sevindim :KK200:Bende o testi kulaniyorum insaAllah bende hamileyimdir peki senin belirtilerin neydi cnm bide yumurtlaman gecmi olmusu benim gibi
Benim kasıklarımda sızlama vardı. Bide adet günümden bi gün önce kahverengi lekelenme oldu ben adet oldum sandım ama devamı gelmeyince test yaptım pozitif çıktı yerleşme kanamasıymış meğer. Bide göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı

Benim kasıklarımda sızlama vardı. Bide adet günümden bi gün önce kahverengi lekelenme oldu ben adet oldum sandım ama devamı gelmeyince test yaptım pozitif çıktı yerleşme kanamasıymış meğer. Bide göğüslerim çok şişmişti ve hassaslaşmıştı
Bende bu ay hep bir kasik agiri var ama baska belirti yok

Bende bu ay hep bir kasik agiri var ama baska belirti yok
Hiç bi belirtide olmayabilir stres yapmayın ve kendinizi dinlemeyin inanın ben daha kendimi hazır hissetmiyordum olsada olurdu olmasada eşim çok istiyor diye istiyordum daha çok ama tabi şimdi iyiki diyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin onun hıçkırıklarını bile hissetmek mucize gibi❤️

Hiç bi belirtide olmayabilir stres yapmayın ve kendinizi dinlemeyin inanın ben daha kendimi hazır hissetmiyordum olsada olurdu olmasada eşim çok istiyor diye istiyordum daha çok ama tabi şimdi iyiki diyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin onun hıçkırıklarını bile hissetmek mucize gibi❤
Aminnn cnm Allah kimsenin kucagini bos birakmasin valah bana umut oluyorsunuz insaAllah bu ay sevincimi sizlerle paylasirim

Canım benim bugün de adetim gelmedi en geç cuma olması lazımdı,ovulasyon testlri hep pozitif idrar testleri negatif . Galiba adet öncesi bazen hormon dalgalanması olabiliyomuş ondan pozitif çıkabiliyomuş. Yukardaki arkadaş Feeling07 Feeling07 atmış ya, ordaki gibi t kopkoyuysa hamilelik anlamına gelebiliyomuş

Bi de yumurtlama olmazsa t hep koyu çıkarmış ama ben bu ay yumurtladğımdan da eminim. Ben de anlamadım yaani :(

Ben gebeligimi ovulasyon testiyle ogrendim. Ve ozamanlar cok arastirmistim bu testleri. Yumurtam dr kontrolunde catladi evde kendimde testle takip ediyordum. Yumurtlama sonrasi testim azbirsey siliklesti genelde normal zamanlara gore koyu olarak devam etti. Yumurtlamanin 11. Gun sabah ovu kopkoyu hcg ise simsilik pozitif verdi. Kanda da onaylaninca birkac gun sonra elimde fazla bulunan ovu testini oylesine deneyeyim dedim t cizgisinden bile koyu cikti. Eger ovu testi koyulasiyorsa gebelik suphesi var demektir. her gecen gun koyulasmasi lazim

Ovulasyon testinde pozitifi görünce bata iki kala kan tahlili yaptırdım negatifti bidaha da yaptırmadım evde yaptıklarım da negatif çıkıyor, ama ovulasyon testleri pozitif. 4nisanda yumurtladım hala adet olmadım

Ben gebeligimi ovulasyon testiyle ogrendim. Ve ozamanlar cok arastirmistim bu testleri. Yumurtam dr kontrolunde catladi evde kendimde testle takip ediyordum. Yumurtlama sonrasi testim azbirsey siliklesti genelde normal zamanlara gore koyu olarak devam etti. Yumurtlamanin 11. Gun sabah ovu kopkoyu hcg ise simsilik pozitif verdi. Kanda da onaylaninca birkac gun sonra elimde fazla bulunan ovu testini oylesine deneyeyim dedim t cizgisinden bile koyu cikti. Eger ovu testi koyulasiyorsa gebelik suphesi var demektir. her gecen gun koyulasmasi lazim
Hatırladım seni canım aynı zaman hamile kalmıştık

Ovulasyon testinde pozitifi görünce bata iki kala kan tahlili yaptırdım negatifti bidaha da yaptırmadım evde yaptıklarım da negatif çıkıyor, ama ovulasyon testleri pozitif. 4nisanda yumurtladım hala adet olmadım
Sen tekrar kan ver adet olman lazım yumurtlaman doğruysa

Back