- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
Geçen gün bir arkadaş burda ovulasyon testinin koyu çıkmasıyla gebe olduğunu öğrendi. Etiketliyebilirsem bir bakın konuya.İllaki tecrübeli birileri çıkacaktır bizi aydınlatacaktır bekleyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen gün bir arkadaş burda ovulasyon testinin koyu çıkmasıyla gebe olduğunu öğrendi. Etiketliyebilirsem bir bakın konuya.İllaki tecrübeli birileri çıkacaktır bizi aydınlatacaktır bekleyelim
Cok iyi olur canmGeçen gün bir arkadaş burda ovulasyon testinin koyu çıkmasıyla gebe olduğunu öğrendi. Etiketliyebilirsem bir bakın konuya.
InsaAllah hamileyimdir heycanlandim senin adetin gecmismiydi nasildi testin rengi fln kizlar diyor gerek tam koyu olsun amaGebelik testi yap canım hamile olma ihtimalin çok yüksek bende böyle öğrenmiştim
Ay bu etiket nasıl yapılıyorCok iyi olur canm
Bende yeniyim hic bilmiyomAy bu etiket nasıl yapılıyorbi becerebilsem
Herseyin hayirlisi Rabbim tez zamnada nasip eder insaAllahCanim ben adet oldum insallah sen olmazsin hamile haberini aliriz![]()
Deniyorum bakalım. Yapacağım en sonunda. Hatta dur bi deneyim :muslima alagöz:Bende yeniyim hic bilmiyom![]()
Yok olmadı, ama bu arkadaşDeniyorum bakalım. Yapacağım en sonunda. Hatta dur bi deneyim :muslima alagöz:oldu mu acaba
Tamam cokk saollYok olmadı, ama bu arkadaşmesajlarına bir bakın cnm
![]()
Onuda yapmıştım geçen gün olmamıştı
@Hadicnmsende ismin başına @ koy canım :) bende yeni öğrendim
Selam hanımlar ilk defa bu ay ovulasyon testi yapıyorum adetlerim düzenlidir . Bu
Aminnnn cnmEvet inşallah bizedw nasip olurr çift çizgiler görmek![]()
Baktim insaAllah bende hamileyimdir umut oldu valah cok saollBak bu güzeldi, becerdim ama en sonunda
![]()