İllaki tecrübeli birileri çıkacaktır bizi aydınlatacaktır bekleyelimBenimde iki gun gecikti
Benimde öyle günden güne artmaya başladı hayırlısı bakalım kimsede birşey yazmıyorAynen yav bakalim ben sivi alimida dikat etim aslindan yumurtlamadann sonrakiler boyle degildi
Sen kac yilik evlisin cocugun varmi hicBenimde öyle günden güne artmaya başladı hayırlısı bakalım kimsede birşey yazmıyor
1 yıl 3 aylık evliyim hiç çocuğum yok. Sen?Sen kac yilik evlisin cocugun varmi hic
Kontrollerinizi oldunuzmu. Neden olmadıBende 3 yilik evliyim hic cocugum yok
Göbek nasıl düşüyor bilmem baktırmadım hiç iki ayrı doktora gittim olur diyo . Eşimde ufak bir problem var ileri hızlısı kötü ama hareket oranı iyi engel değil dedi ama olmuyor.Yani hir yil biz istemedik kac kere gitim bir aorun yok dedi ama gobegim dusmustu sen his baktirdin mi gobegine
Onu ben nasıl anlarımki. Bende kendimi hiç kollamam ağır işler yaparım. Yurtdışındayım burda anlayan yaşlı kadın bulamam . Herhangi bişekilde anlayabilirmiyim ki?Cnm ben bekarken cok agir isler yapiyordum ondan dolayi gobek dusuyormus doktorlar anlamiyot koca karilar anliyor gitiimm kaldirdi bu ay eger duserse spermin yumurtaya gitmesini engeliyormus
Gobegimmi kalp gibi carpiyirsa tamam yaparim . Simdi yapabilirmiyim illa sabah kalkincami yapmam lazimEvt sabah uyandiginda yastigi basinin altindan cikar dizlerini kendine cek elini gobeginin ustune koy hafifi kalp gibi carpiyorsa dusmemis demektir
Ac karnina daha cok beli oluyorGobegimmi kalp gibi carpiyirsa tamam yaparim . Simdi yapabilirmiyim illa sabah kalkincami yapmam lazim
Gebelik testi yap canım hamile olma ihtimalin çok yüksek bende böyle öğrenmiştimSelamun aleykum arkadaslar ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtami yakaladim 9 nisanda yumurtam catlati ve 10 gun gecti yumurtlamamdan bugun ovulasyon testi yaptim cizgisi koyu cikti ben yumurtam catladiktan sonra iki tane daha test yaptim onlarda negetifti acaba hamilemiyim kafam cok karisikEki Görüntüle 2260326
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?