Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle hamilelik anlasilirmi (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hirahafsa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
77
39
8
28
Selamun aleykum arkadaslar ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtami yakaladim 9 nisanda yumurtam catlati ve 10 gun gecti yumurtlamamdan bugun ovulasyon testi yaptim cizgisi koyu cikti ben yumurtam catladiktan sonra iki tane daha test yaptim onlarda negetifti acaba hamilemiyim kafam cok karisik

Aynı durum bendede var adetim 4 gün gecikti sıvı alımına dikkat etmedim hcg testinide ilk idrarla yapmadım ama böyle anlamıyorum ne oluyor

Eklentiler

• 2ADAFCC4-AB37-45B5-BF72-09E917C1A1BE.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 125
Benimde içim testim koyulaşıyor her gün ne olabilir hamile değilim umudum yok şu lh olayını anlamış değilim ne zaman yükseliyor neden yükseliyor yumurtlama haricinde yükselmesi neye işaret gebelik yoksa

Aynen yav bakalim ben sivi alimida dikat etim aslindan yumurtlamadann sonrakiler boyle degildi

Yani hir yil biz istemedik kac kere gitim bir aorun yok dedi ama gobegim dusmustu sen his baktirdin mi gobegine

Yani hir yil biz istemedik kac kere gitim bir aorun yok dedi ama gobegim dusmustu sen his baktirdin mi gobegine
Göbek nasıl düşüyor bilmem baktırmadım hiç iki ayrı doktora gittim olur diyo . Eşimde ufak bir problem var ileri hızlısı kötü ama hareket oranı iyi engel değil dedi ama olmuyor.

Cnm ben bekarken cok agir isler yapiyordum ondan dolayi gobek dusuyormus doktorlar anlamiyot koca karilar anliyor gitiimm kaldirdi bu ay eger duserse spermin yumurtaya gitmesini engeliyormus

Cnm ben bekarken cok agir isler yapiyordum ondan dolayi gobek dusuyormus doktorlar anlamiyot koca karilar anliyor gitiimm kaldirdi bu ay eger duserse spermin yumurtaya gitmesini engeliyormus
Onu ben nasıl anlarımki. Bende kendimi hiç kollamam ağır işler yaparım. Yurtdışındayım burda anlayan yaşlı kadın bulamam . Herhangi bişekilde anlayabilirmiyim ki?

Evt sabah uyandiginda yastigi basinin altindan cikar dizlerini kendine cek elini gobeginin ustune koy hafifi kalp gibi carpiyorsa dusmemis demektir

Evt sabah uyandiginda yastigi basinin altindan cikar dizlerini kendine cek elini gobeginin ustune koy hafifi kalp gibi carpiyorsa dusmemis demektir
Gobegimmi kalp gibi carpiyirsa tamam yaparim . Simdi yapabilirmiyim illa sabah kalkincami yapmam lazim

Gebelik testi yap canım hamile olma ihtimalin çok yüksek bende böyle öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…