Ovulasyon testiyle hamileligi öğrenenler var mi hanimlar ?

Sabah nasıl olacak bilmiyorum yarın sabah hemen yapacağım Allah’ın izniyle rabbim tüm isteyenlere versin inşallah 2. Gebeliğim olacak ama sanki ilkin heyecanı
İnşallah canım. Benimde ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde malesef düşük yaşamıştım. Bunda bir sıkıntı olmaz inşallah yarın kese kontrolü için gidicem doktora aynı şekilde sabah nasıl olcak bilmiyorum

Benim kistim vardi amaliyat oldum hersey yolunda dedi doktor yumurtalarim saglikli dedi sorun cat'amamis doktorda catlatma iynesi vurdu bende vaginal akinti oluyor

Rabbim sıkıntı yaşatmasın inşallah Benim kızım 3 yaşında kardeşi olsun çok istiyoruz bakalım hayırlısı inşallah

Benim kistim vardi amaliyat oldum hersey yolunda dedi doktor yumurtalarim saglikli dedi sorun cat'amamis doktorda catlatma iynesi vurdu bende vaginal akinti oluyor
Bu konuda bilgim yok ayrı başlık açıp sorarsanıZ bilgisi olan arkadaşlar size döner

cok tesekur ederimsiteye yeni kayit oldugum icin genel yorum sandim evet dediginiz gibi actim soru paylastim

Benimde hiç bir belirtim yoktu darısı size inşallah
Benim bu ay değerlendirmelerim dağınık oldu yumurtlama takibi yapamadım sat 26 ekim bat 23 kasım aşağıda da değerlendirme tablosu var boş geçen günüm çok yumurtlamayı kaçırmış olma ihtimalim yüksek gün aşırı denerken olmadı böyle de olmamıştır

Eklentiler

• 9F3CA7D8-D0C8-4D24-B3D9-C37B0E152CEC.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…