İnşallah canım. Benimde ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde malesef düşük yaşamıştım. Bunda bir sıkıntı olmaz inşallahSabah nasıl olacak bilmiyorumyarın sabah hemen yapacağım Allah’ın izniyle rabbim tüm isteyenlere versin inşallah 2. Gebeliğim olacak ama sanki ilkin heyecanı
Rabbim nasip etsinİnşallah canım. Benimde ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde malesef düşük yaşamıştım. Bunda bir sıkıntı olmaz inşallahyarın kese kontrolü için gidicem doktora aynı şekilde sabah nasıl olcak bilmiyorum
Amin inşallahRabbim nasip etsin
Rabbim sıkıntı yaşatmasın inşallahİnşallah canım. Benimde ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde malesef düşük yaşamıştım. Bunda bir sıkıntı olmaz inşallahyarın kese kontrolü için gidicem doktora aynı şekilde sabah nasıl olcak bilmiyorum
Bu konuda bilgim yok ayrı başlık açıp sorarsanıZ bilgisi olan arkadaşlar size dönerBenim kistim vardi amaliyat oldum hersey yolunda dedi doktor yumurtalarim saglikli dedi sorun cat'amamis doktorda catlatma iynesi vurdu bende vaginal akinti oluyor
Amin inşallahRabbim sıkıntı yaşatmasın inşallahBenim kızım 3 yaşında kardeşi olsun çok istiyoruz bakalım hayırlısı inşallah
Merhaba test yaptım pozitif şimdi kan verdimBenimde bu şekildeydi hemen hemem canım şuan hamileyim çok şükürumitlendirmek istemem ama sende hamile olabilirsin gebelik testi yap istersen yarın ilk idrarla , inşallah hamilesindir
Canımmm senin adına çok sevindim Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba test yaptım pozitif şimdi kan verdim
Benimde hiç bir belirtim yoktu darısı size inşallahCanımmm senin adına çok sevindim Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahBenim de bat 5 gün kaldı belirtim birşeyim yok bakalım nasip
Benim bu ay değerlendirmelerim dağınık oldu yumurtlama takibi yapamadım sat 26 ekim bat 23 kasım aşağıda da değerlendirme tablosu var boş geçen günüm çokBenimde hiç bir belirtim yoktu darısı size inşallah
Maşallah canım çok sevindim hayırlı olsunMerhaba test yaptım pozitif şimdi kan verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?