- 5 Temmuz 2021
- 53
- 24
- 38
- 32
Gebelik testi yapmalısınız büyük ihtimal hamilesinizTestin resmide bu
Insallah insallahGebelik testi yapmalısınız büyük ihtimal hamilesiniz
Test yapmadan nasıl durabiliyosun 4 gün geçmişInsallah insallah
Test yaptim sonuç pozitif şimdi kan verdim sonucunu bekliyorumTest yapmadan nasıl durabiliyosun 4 gün geçmişyaparsan sonucunu buraya da at :)
Daha önce yine gecikmişti test yapmıştım negatifti üzülmüştüm. O nedenle temkinli yaklaştım bu sefer.Test yapmadan nasıl durabiliyosun 4 gün geçmişyaparsan sonucunu buraya da at :)
Bende aynı şekilde ovulasyon testi yaptim koyu cıktı t çizgisi ertesi gün hamilelik testi yaptim pozitif cıktı kan verdim hamile olduğumuu öğrendin. Bende kanama olmadi sadece göğüs ağrısı kasık ağrısı vardi. Seninkine bakarsam hamile olma ihtimalin var derim ama adetinin geçmesini bekle benceMerhabalar ben batı 7 Kasım'da bekliyorum. 3kasimda kasıklarıma kramp girip çok hafif kanamam oldu koyu kahverenginde sonra bisey olmadı. Bugün ovulasyon testi yaptım sanki yumurtlama günüymüş gibi koyu çıktı. Sizce gebelik olabilir mi?Eki Görüntüle 2946620
Teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız. İnşallah bende hamileyimdirBende aynı şekilde ovulasyon testi yaptim koyu cıktı t çizgisi ertesi gün hamilelik testi yaptim pozitif cıktı kan verdim hamile olduğumuu öğrendin. Bende kanama olmadi sadece göğüs ağrısı kasık ağrısı vardi. Seninkine bakarsam hamile olma ihtimalin var derim ama adetinin geçmesini bekle bence
Amin inşallah sizinde hayırlı bir şekilde olsun insallahTeşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız. İnşallah bende hamileyimdir
Adetten önce ovülasyon yapmadın mı?Bende aynı şekilde ovulasyon testi yaptim koyu cıktı t çizgisi ertesi gün hamilelik testi yaptim pozitif cıktı kan verdim hamile olduğumuu öğrendin. Bende kanama olmadi sadece göğüs ağrısı kasık ağrısı vardi. Seninkine bakarsam hamile olma ihtimalin var derim ama adetinin geçmesini bekle bence
Hayır yapmadım geçince yaptim benAdetten önce ovülasyon yapmadın mı?
Merhaba benimde adete 4 gün var ovu testi yaptım açık renk olan sabah diğeri de 1 saat önce yaptım acaba gebelik olabilir mi dedim erken gebelik testim var su içtim yapsam çıkar mı ki25 adet günümdü 18 Ekim’de t koyulaştı Pozitif gibi hatta ilişki denedik yumurtlama sandım ..gün geçtikçe koyu olmaya başladı 21 Ekim’de gebelik testi denedim çıktı..her gün dene bakalım
Benimde şuan bu şekilde adetim 1 gün gecikti yarın sabahtan gebelik testi yapacağımMerhabalar ben batı 7 Kasım'da bekliyorum. 3kasimda kasıklarıma kramp girip çok hafif kanamam oldu koyu kahverenginde sonra bisey olmadı. Bugün ovulasyon testi yaptım sanki yumurtlama günüymüş gibi koyu çıktı. Sizce gebelik olabilir mi?Eki Görüntüle 2946620
Benimde bu şekildeydi hemen hemem canım şuan hamileyim çok şükürBenimde şuan bu şekilde adetim 1 gün gecikti yarın sabahtan gebelik testi yapacağım
Sabah nasıl olacak bilmiyorumBenimde bu şekildeydi hemen hemem canım şuan hamileyim çok şükürumitlendirmek istemem ama sende hamile olabilirsin gebelik testi yap istersen yarın ilk idrarla , inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?