Ovulasyon testiyle hamileligi öğrenenler var mi hanimlar ?

Merhabalar ben batı 7 Kasım'da bekliyorum. 3kasimda kasıklarıma kramp girip çok hafif kanamam oldu koyu kahverenginde sonra bisey olmadı. Bugün ovulasyon testi yaptım sanki yumurtlama günüymüş gibi koyu çıktı. Sizce gebelik olabilir mi?

Bende aynı şekilde ovulasyon testi yaptim koyu cıktı t çizgisi ertesi gün hamilelik testi yaptim pozitif cıktı kan verdim hamile olduğumuu öğrendin. Bende kanama olmadi sadece göğüs ağrısı kasık ağrısı vardi. Seninkine bakarsam hamile olma ihtimalin var derim ama adetinin geçmesini bekle bence

Teşekkür ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız. İnşallah bende hamileyimdir

Adetten önce ovülasyon yapmadın mı?

Kızlar benim testime de bakar mısınız dün akşam yaptım ikisini de ir buçuk yıldır istiyoruz sizler gibi İnşallah bu sefer ben de müjdeli haber alırım sizlerin mesajlarını okurken çok seviniyorum Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucağınıza olmayı nasip etsin bana da dua edin olur mu bu arada 38 yaşındayım

Eklentiler

• IMG_20211110_215437.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba kızlar, ben eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim, 20 eylülde kanamam olmuştu 53 gündür adet görmedim bugün ovülasyon testi denedim bu şekilde çıktı

25 adet günümdü 18 Ekim’de t koyulaştı Pozitif gibi hatta ilişki denedik yumurtlama sandım ..gün geçtikçe koyu olmaya başladı 21 Ekim’de gebelik testi denedim çıktı..her gün dene bakalım
Merhaba benimde adete 4 gün var ovu testi yaptım açık renk olan sabah diğeri de 1 saat önce yaptım acaba gebelik olabilir mi dedim erken gebelik testim var su içtim yapsam çıkar mı ki

Eklentiler

• 16368113559961230681342.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 79
Bende ovulasyon ile öğrendim. 4-5 gün öncesinde çizgi belirginleşmeye başladı gün geçtikçe koyulaştı en son kopkoyu oldu

Benimde şuan bu şekilde adetim 1 gün gecikti yarın sabahtan gebelik testi yapacağım

Eklentiler

• 28C1134F-ADD6-4167-8FAA-D0D706DA9EB1.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 68
Benimde şuan bu şekilde adetim 1 gün gecikti yarın sabahtan gebelik testi yapacağım
Benimde bu şekildeydi hemen hemem canım şuan hamileyim çok şükür umitlendirmek istemem ama sende hamile olabilirsin gebelik testi yap istersen yarın ilk idrarla , inşallah hamilesindir

Benimde bu şekildeydi hemen hemem canım şuan hamileyim çok şükür umitlendirmek istemem ama sende hamile olabilirsin gebelik testi yap istersen yarın ilk idrarla , inşallah hamilesindir
Sabah nasıl olacak bilmiyorum yarın sabah hemen yapacağım Allah’ın izniyle rabbim tüm isteyenlere versin inşallah 2. Gebeliğim olacak ama sanki ilkin heyecanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…