Ovulasyon testiyle hamileligi öğrenenler var mi hanimlar ?

dilos42

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
295
135
23
27
Merhaba hanimlar yardimci olursaniz sevinirim
Adetime daha 9 gün var, belirtilerim 2 gündür var bel agrisi kasiklarda batmalar ve cok uykum var halsizlik. Bugun dayanmayip bitane ovulasyon testim vardi onu yaptim ikinci cizgi hemen silik sekilde cikti gorselde bakabilirsiniz. Ovulasyonla hamilelik cikar mi? Bu sekilde ögrenen varmi ? Belirtilerim cok var supheleniyorum hamilelikten cnku biz yumurtlama haftasini degerlendirdik. 13 ve 14 ekim ovulasyonlarim net cizgi cikmisti degerlendirdik. Bilgili hanimlar yazarsa sevinirim cok heycanlandim

Eklentiler

• 20211021_155419.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 208
Ovulasyonla gebelik belirleme %100 dogru degil. Yine de bu sekilde ogrenenler var. Ama hamilelik varsa boyle silik olmuyor. Tıpkı yumurtlama gibi kopkoyu 2 cizgi cikarsa hamile olabilirsiniz. 9 gün cok erken bir zaman. Gecikmeyi bekleyin, oyle test yapin.

Ama belirtilerim cok var asla 9 gün evvel adet olacakmisim gibi olmazdi belim agriyor cok yorgunum bide kasikarda batma hissi var erken gebelik testiyle cikmazmi acaba

Merhaba koyu renk çıksaydı belki bı umut olabilir derdik hatta hemen gebelik testi yapın falan diye ama bu çok normal bu kadar silik çıkması ve adetinize 9 gün varmış çok fazla şuan gebelik oluşmuşsa bile çıkması imkansi sizinle hemen hemen aynı tarihlerde yumurtlama dönemi gözüküyor benim bat 30 u sizinde mi o gün belirtileriniz sanırım psikolojik

Merhaab evet benimde batim 30 ekim pskolojik olamaz cnku agrilarim var kasiklarda batmalar cok halsizim hep uykum var ve bel agrimda var. Karnimda sislik ve kabizlik. Cok supheleniyorum daha once hic adetten 9 gun evvel belirtim olmazdi. sizinde varmi belrtiler

Gazim var kasik ağrılarım var göğüs hassasiyeti var var da var ama hepsini daha önce yaşadığım için gebeliğe yormuyorum çünkü o zaman belirti görüp test yapmıştım

Ama belirtilerim cok var asla 9 gün evvel adet olacakmisim gibi olmazdi belim agriyor cok yorgunum bide kasikarda batma hissi var erken gebelik testiyle cikmazmi acaba
9 gun kala çok belirti olmaz diye düşünüyorum ama uzman degilim. Belirtiler yerlesme belirtisi olabilir. Teste cikacak bir beta hcg salınımı yoktur henüz. Bekleyin, gecikin oyle yapin.

Gazim var kasik ağrılarım var göğüs hassasiyeti var var da var ama hepsini daha önce yaşadığım için gebeliğe yormuyorum çünkü o zaman belirti görüp test yapmıştım
Anliyorum canim walla bilmemki baya kasik agrim var. Hic bole olmamistim ztn bu bizim ilk ayimiz denemede yumurtlama haftasni degerlendirdik. Yumurtlamam 13 ve 14 ekim koyu cikmisti

9 gun kala çok belirti olmaz diye düşünüyorum ama uzman degilim. Belirtiler yerlesme belirtisi olabilir. Teste cikacak bir beta hcg salınımı yoktur henüz. Bekleyin, gecikin oyle yapin.
Evet bende yerlesmeden supheleniyorum bekliyecez mecbur hayirlisi

Anliyorum canim walla bilmemki baya kasik agrim var. Hic bole olmamistim ztn bu bizim ilk ayimiz denemede yumurtlama haftasni degerlendirdik. Yumurtlamam 13 ve 14 ekim koyu cikmisti
Allah gönlüne göre versin

Merhaba ovulasyonla öğrendim ben adete 3 gün kala test t çizgisi çok koyu oluyor saklamıştım

Eklentiler

• 16493980-4376-4400-B4C5-BCB6DF4986B3.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 178

Eklentiler

• IMG_20211102_015838.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2021-11-02-01-57-44-07_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 127
Canım beş gün kala yapmış mıydın?
Benim böyle çıktı
25 adet günümdü 18 Ekim’de t koyulaştı Pozitif gibi hatta ilişki denedik yumurtlama sandım ..gün geçtikçe koyu olmaya başladı 21 Ekim’de gebelik testi denedim çıktı..her gün dene bakalım

Ben ovülasyon testi ile öğrendim ama adete 9 gün var diyorsunuz normal yumurtlama günü devan ediyor da olabilir. Ovülasyon ile anca adete 1 2 gün kala T koyu çıkarsa hamilelik ihtimalini düşünebiliriz. Rabbim tez zamanda nasip etsin

25 adet günümdü 18 Ekim’de t koyulaştı Pozitif gibi hatta ilişki denedik yumurtlama sandım ..gün geçtikçe koyu olmaya başladı 21 Ekim’de gebelik testi denedim çıktı..her gün dene bakalım
Yumurtlamadan kaç gün sonra kaset testte çıktı?
Benim 9.gün kaset testte çıkmadı ovulasyon koyulaştı bu arada.

Yumurtlamadan kaç gün sonra kaset testte çıktı?
Benim 9.gün kaset testte çıkmadı ovulasyon koyulaştı bu arada.
bende ortalama adet gunume 4 gun kala test silik cikinca ovulosyon testi yaptim yumurtalama gunu gibi koyu cikti

Arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti. Normal test yapmaya cesaret edemedim. Ovulasyon testi yaptim ve t çizgisi çok koyu cıktı. Nasıl yorumlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…