- 2 Mart 2017
- 54
- 44
- 8
- Konu Sahibi Hmyraaackr
Merhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon testi yapıyorum ve bu ayın 14 ilk pozitif gördüm ve elimde var yapmaya devam ediyorum hala silikleşmedi hamilemiyim acaba öğrenen varmı adetime 5 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.9 günler derken geçince mi yapmıştınız daha varmıydı yani adetinize bu Arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederimselam ben bu şekilde öğrenmiştim son gebeliğimi. ama ben sürekli test yapmammıstım. ovulasyon donemınde cıft cızgıyı yakaladıktan sonra silikleştiğini görmüştüm. bir hafta ara vermiştim test yapmaya. 8-9 . günlerde yeniden ikinci cızgı koyulasmıstı ve hamileydim.
Rica ederim adetimin başladıgı günü 1.gün sayarsak diyelim ki 11.gün ovulasyon oldu ve çift çizgiyi yakaladım 12.gün ikinci çizgi silik oldu.testi bıraktım.8-9gün sonra bidaha ovu testi yaptıgımda yine çift çiZgiydi.aynı koyulukta.yani adetimin 20-21.günlerine denk gelmisti.bata 4-5 kala8.9 günler derken geçince mi yapmıştınız daha varmıydı yani adetinize bu Arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar en alttaki gebelik testim
Ne güzel yaaa, bizler de görürüz inşallah aynısınıBen ben şimdi öğrendim :) ovulasyonlar koyu idi productor yaptim ve pozitif pembe siljk
İnş cnm bazı kişiler moral vermiyo ama gebelik olmayabilir diyorlar bekliycem testler koyulassin diyeNe güzel yaaa, bizler de görürüz inşallah aynısını![]()
Silik çizgi görenlerin çok büyük çoğunluğu hamile oluyor canım kan testi de verebilirsinİnş cnm bazı kişiler moral vermiyo ama gebelik olmayabilir diyorlar bekliycem testler koyulassin diye![]()
İnş cnm işten cikamiyorum cikarsam vericemSilik çizgi görenlerin çok büyük çoğunluğu hamile oluyor canım kan testi de verebilirsin
Acile gidip kan verebilirsin, hayırlısı olsun hakkındaİnş cnm işten cikamiyorum cikarsam vericem
Sağol cnm hepimizin ins hayırlısı olsunAcile gidip kan verebilirsin, hayırlısı olsun hakkında![]()
benin bikdigim kadarıyla boyle oluyor.. yunurtlama doneminden sonra eger siliklestiyse adet oncesi her iki cizgi koyu kirmiziysa o zaman gebelik habercisi oluyorKizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar en alttaki gebelik testim
benin bikdigim kadarıyla boyle oluyor.. yunurtlama doneminden sonra eger siliklestiyse adet oncesi her iki cizgi koyu kirmiziysa o zaman gebelik habercisi oluyor
Adete 8 gün var, az önce ovulasyon testi yaptım ben de böyle çıktı. Yumurtlama dönemindeki koyu çizginin ertesi gün bu silik çizgiyi bile doğru düzgün göremiyordum. Bir kaç gün sonra tekrar yaparım bakalım hayırlısı. Bu ay yumurtlama döneminden 2 gün sonra şiddetli göğüs ağrım başladı, umutlandım haliyle.Sağol cnm hepimizin ins hayırlısı olsun
benin bikdigim kadarıyla boyle oluyor.. yunurtlama doneminden sonra eger siliklestiyse adet oncesi her iki cizgi koyu kirmiziysa o zaman gebelik habercisi oluyor
Sağol cnm hepimizin ins hayırlısı olsun
bende de o agrilar oldu ben de adet donemi yaklasiyor ondan diye dusundun. simdi hic bir belirti hassasiyet yok. bakalim bekliyorum az once dayanamayıp bir ovulasyon testi daha yaptim yine 2. cizgi silik.ama gun icinde su içtim.vs icmeden denemek lazim da unutuyorum. önceki gebeligimde de cok sicak basardi yine ayni bu da benim karakteristik belirtim sanirim eger hamileysem.. benim anladigim kadariyla ovulasyon testlerinde iki cizgi de cok koyuysa gebelik testlerinde 2. cizgi silik cikiyor. ovulasyonlar silikse hamilelik varsa bile gebelik testlerinde cikmiyor benim anladigim bu.Adete 8 gün var, az önce ovulasyon testi yaptım ben de böyle çıktı. Yumurtlama dönemindeki koyu çizginin ertesi gün bu silik çizgiyi bile doğru düzgün göremiyordum. Bir kaç gün sonra tekrar yaparım bakalım hayırlısı. Bu ay yumurtlama döneminden 2 gün sonra şiddetli göğüs ağrım başladı, umutlandım haliyle.