Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen varmı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hmyraaackr

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
54
44
8
Merhaba arkadaşlar bu ay ovulasyon testi yapıyorum ve bu ayın 14 ilk pozitif gördüm ve elimde var yapmaya devam ediyorum hala silikleşmedi hamilemiyim acaba öğrenen varmı adetime 5 gün var

selam ben bu şekilde öğrenmiştim son gebeliğimi. ama ben sürekli test yapmammıstım. ovulasyon donemınde cıft cızgıyı yakaladıktan sonra silikleştiğini görmüştüm. bir hafta ara vermiştim test yapmaya. 8-9 . günlerde yeniden ikinci cızgı koyulasmıstı ve hamileydim.

selam ben bu şekilde öğrenmiştim son gebeliğimi. ama ben sürekli test yapmammıstım. ovulasyon donemınde cıft cızgıyı yakaladıktan sonra silikleştiğini görmüştüm. bir hafta ara vermiştim test yapmaya. 8-9 . günlerde yeniden ikinci cızgı koyulasmıstı ve hamileydim.
8.9 günler derken geçince mi yapmıştınız daha varmıydı yani adetinize bu Arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

bende bata 8 kala koyu olan ovu testinden şüphe edip gebelik testi yapmıştım hamileydim
hatta az önce bir arkadaşa söyledim dayanamadı predictorünü yaptı çizgisi çıktı onu tebrik ediyorduk

Ben ben şimdi öğrendim :) ovulasyonlar koyu idi productor yaptim ve pozitif pembe siljk

Eklentiler

• 20180626_214705.jpg
    20180626_214705.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 243
  • 20180626_214658.jpg
    20180626_214658.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 203
  • 20180626_142815.jpg
    20180626_142815.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 244
8.9 günler derken geçince mi yapmıştınız daha varmıydı yani adetinize bu Arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Rica ederim adetimin başladıgı günü 1.gün sayarsak diyelim ki 11.gün ovulasyon oldu ve çift çizgiyi yakaladım 12.gün ikinci çizgi silik oldu.testi bıraktım.8-9gün sonra bidaha ovu testi yaptıgımda yine çift çiZgiydi.aynı koyulukta.yani adetimin 20-21.günlerine denk gelmisti.bata 4-5 kala

Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar en alttaki gebelik testim

Eklentiler

• 20180627_115523.jpg
    20180627_115523.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 301
  • 20180626_214705.jpg
    20180626_214705.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 183
Kizlar ovulasyonda baktım gene bugün t bölge gittikçe koyu yumurtlama geçti bu demek oluyomi gebelik var üç günün testleri bunlar en alttaki gebelik testim
benin bikdigim kadarıyla boyle oluyor.. yunurtlama doneminden sonra eger siliklestiyse adet oncesi her iki cizgi koyu kirmiziysa o zaman gebelik habercisi oluyor

benin bikdigim kadarıyla boyle oluyor.. yunurtlama doneminden sonra eger siliklestiyse adet oncesi her iki cizgi koyu kirmiziysa o zaman gebelik habercisi oluyor
Sağol cnm hepimizin ins hayırlısı olsun
Adete 8 gün var, az önce ovulasyon testi yaptım ben de böyle çıktı. Yumurtlama dönemindeki koyu çizginin ertesi gün bu silik çizgiyi bile doğru düzgün göremiyordum. Bir kaç gün sonra tekrar yaparım bakalım hayırlısı. Bu ay yumurtlama döneminden 2 gün sonra şiddetli göğüs ağrım başladı, umutlandım haliyle.

Adete 8 gün var, az önce ovulasyon testi yaptım ben de böyle çıktı. Yumurtlama dönemindeki koyu çizginin ertesi gün bu silik çizgiyi bile doğru düzgün göremiyordum. Bir kaç gün sonra tekrar yaparım bakalım hayırlısı. Bu ay yumurtlama döneminden 2 gün sonra şiddetli göğüs ağrım başladı, umutlandım haliyle.
bende de o agrilar oldu ben de adet donemi yaklasiyor ondan diye dusundun. simdi hic bir belirti hassasiyet yok. bakalim bekliyorum az once dayanamayıp bir ovulasyon testi daha yaptim yine 2. cizgi silik.ama gun icinde su içtim.vs icmeden denemek lazim da unutuyorum. önceki gebeligimde de cok sicak basardi yine ayni bu da benim karakteristik belirtim sanirim eger hamileysem.. benim anladigim kadariyla ovulasyon testlerinde iki cizgi de cok koyuysa gebelik testlerinde 2. cizgi silik cikiyor. ovulasyonlar silikse hamilelik varsa bile gebelik testlerinde cikmiyor benim anladigim bu.

Back