G Gizemtrn Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2024 12 4 25 Bugün 00:52 Konu Sahibi Gizemtrn #1 Merhaba. Ovulasyon testi kullandım 6 sında pik gördüm . 3 günü değerlendirdim. Adetime 7 gün kaldı. Kanda gebelik testi ne zaman belli olur ?
Merhaba. Ovulasyon testi kullandım 6 sında pik gördüm . 3 günü değerlendirdim. Adetime 7 gün kaldı. Kanda gebelik testi ne zaman belli olur ?
zeyyy123 Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 114 26 28 Bugün 01:32 Konu Sahibi Gizemtrn #2 Gizemtrn .!.: Merhaba. Ovulasyon testi kullandım 6 sında pik gördüm . 3 günü değerlendirdim. Adetime 7 gün kaldı. Kanda gebelik testi ne zaman belli olur ? Genişletmek için tıkla... Pilden sonra 10 12. Günde çıkar
Gizemtrn .!.: Merhaba. Ovulasyon testi kullandım 6 sında pik gördüm . 3 günü değerlendirdim. Adetime 7 gün kaldı. Kanda gebelik testi ne zaman belli olur ? Genişletmek için tıkla... Pilden sonra 10 12. Günde çıkar
Andyou Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2018 4.049 4.152 Bugün 01:35 Konu Sahibi Gizemtrn #3 Gizemtrn .!.: Merhaba. Ovulasyon testi kullandım 6 sında pik gördüm . 3 günü değerlendirdim. Adetime 7 gün kaldı. Kanda gebelik testi ne zaman belli olur ? Genişletmek için tıkla... Daha bugün biriyle konuştum pik den 11. Gun idrar da negatif 19 . Gün pozitif silik çizgi ile görmüş bende bekliyorum
Gizemtrn .!.: Merhaba. Ovulasyon testi kullandım 6 sında pik gördüm . 3 günü değerlendirdim. Adetime 7 gün kaldı. Kanda gebelik testi ne zaman belli olur ? Genişletmek için tıkla... Daha bugün biriyle konuştum pik den 11. Gun idrar da negatif 19 . Gün pozitif silik çizgi ile görmüş bende bekliyorum