• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testiyle hamile kalanlar

vivid90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2020
54
39
3
34
Merhaba ben ovulasyon testiyle ilk denemede hamile kaldim ve kesinlikle ise yaradi.normalde doktorum 10.gunle 17.gun arasi iliski onermisti fakat benm yumurtlamam 18.gun oldu yani testi yapmasaydim yumurtlamamin gec oldugunu bilemeyecektim,gebeligim malesef dusukle sonlandi ama bir kac ay sonra tekrar hamile kalmayi denedigimde tekrar ovulasyon testi kullanacagim,baska arkadasim da testle direk hamile kaldi,bence ise yariyor.bu arada adet dongum 36gun gibi

Ben de ovulasyonla hamile kaldım henuz cok yeni inşallah güzel sonuçlanır ben de bir ay 17 bir ay 16. Gün yumurtladim 28 günde bir adet oluyorum takvime göre geç yumurtluyorum aslında ve ben bilmiyord bunu. Ben de 3. Denememde hamile kaldım

Ben de ovulasyonla hamile kaldım henuz cok yeni inşallah güzel sonuçlanır ben de bir ay 17 bir ay 16. Gün yumurtladim 28 günde bir adet oluyorum takvime göre geç yumurtluyorum aslında ve ben bilmiyord bunu. Ben de 3. Denememde hamile kaldım
Cok sevindimmm umarim saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi guzel haberlerinizi almak isterim dua edecegim sizin icin🙏🙏🥰

Benimde ovulasyon testlerim bu ay bu şekilde. Pik olan günü değerlendiremedim malesef Öncesini ve sonrasını değerlendirdik. hatta bugününe değerlendşrmektan yanayım.

Ne dersiniz.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.jpg
    2.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 3.jpg
    3.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 4.jpg