OVULASYON TESTİYLE HAMİLE KALANLAR YARDIM ACİLL

tugcet123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
11
6
1
26
Merhaba ben bir kaç aydır gebelik düşünüyorum. Bu ay ovulasyon testi yapıp gebelik ihtimalini yükseltmek istedim.

adetim 9. Günü 21mart cuma bitti
Pazar 11.gün 23 mart birliktelik oldu
Pazartesi 12. Gün 24 mart net iki çizgi ovulasyon pik yine birliktelik oldu
Salı 25 mart 13. Gün boş geçti
Çarşamba 26 mart 13. Günçok silik ovulasyon birliktelik oldu

Sizce gebelik şansım nedir? Bu şekilde değerlendirme yapıpta gebe kalan var mı? Ovulasyon testi kullanıp hamile kalanlar hangi günleri değerlendirdiniz??

Herhangi bir sağlık sıkıntısı yoksa değerlendirdiğiniz günlerle gebe kalma olasılığınız yüksek. Hormon değerleriniz iyiyse tüpleriniz açıksa rahimde şekil bozukluğu yoksa eşinizde bir sıkıntı yoksa günler bazında gebe kalmanız yüksek. Ama bazen hiç sorun olmasa da yumurta yeterli kalitede değilse gebelik olmaz bu yüzden her ilişkide ihtimal yüzde %25 tir ve denediğiniz her ay ihtimal artar. 1 yılın sonunda yumurtlama döneminde ilişki yaşayıp korunma olmadıysa ve gebelik yoksa bir doktor kontrolüne gitmek gerekir

Çok teşekkür ederim bu güzel cevabınız için 13. Gün boş geçtiği için üzüldüm çatlama günü o gün müydü acaba diye ama pik olduğu gün değerlendiripte hamile kalanlar da vardır dimi?

Sperm 3 gün yaşadığı için pikten önceki ilişkilerde bile gebe kalanlar var. Her gün yapmak ihtimali arttırır sadece yoksa gebelik için 1 tane sperm 1 gün ilişki bile yeter

Sperm 3 gün yaşadığı için pikten önceki ilişkilerde bile gebe kalanlar var. Her gün yapmak ihtimali arttırır sadece yoksa gebelik için 1 tane sperm 1 gün ilişki bile yeter
İçimi rahatlattınız gerçekten çok iyi geldi bu cevaplarınız bir tane çocuğum var ama 5 yaşına girecek uzun ara verince sanki ilk defaymış gibi heyecan ve korku oldu

İçimi rahatlattınız gerçekten çok iyi geldi bu cevaplarınız bir tane çocuğum var ama 5 yaşına girecek uzun ara verince sanki ilk defaymış gibi heyecan ve korku oldu
İnşallah en kısa sürede mutlu haberleri alırsınız çocuğunuz varsa bi anomali olamaz zaten siz de o yüzden biraz zamana bırakın ve rahatlayın stresten de olmaz çünkü

Ben tam bu şekilde uyguladım 2. Ayımda hamile kaldım. Tabii eşimde bir sıkıntı yoktu ve bende biraz kilo ve pcos vardı. Şuan çok şükür hamileyim Bu benim 2. Gebeliğim olacak

İnşallah en kısa sürede mutlu haberleri alırsınız çocuğunuz varsa bi anomali olamaz zaten siz de o yüzden biraz zamana bırakın ve rahatlayın stresten de olmaz çünkü
İnşallahh Allah isteyen herkese versin çok stres yapmamaya çalışıyorum ama çok merak ediyorum sabırsızlanıyorum

Yaa öyle mi çok sevindim sizin adınıza hemde umut oldunuz bana inşallah benimde bu ay tutar
Benden sana tavsiye sakın kafana takma stres gerçekten çok etkiliyor 2,5 yıl korunmadım ben çok iyi bir doktora gittim o beni rahatlattı folik asit verdi ve ertesi ay hamile olduğumu öğrendim

Kızlar bakar mısın çok hafif bir karartılık var ben mi kör oluyorum

Eklentiler

• IMG_3791.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_3782.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3773.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 22
Benden sana tavsiye sakın kafana takma stres gerçekten çok etkiliyor 2,5 yıl korunmadım ben çok iyi bir doktora gittim o beni rahatlattı folik asit verdi ve ertesi ay hamile olduğumu öğrendim
Ne kadar etkilemiş stres gerçekten bende folik asit kullanıyorum yaklaşık 3 aydır çocuğum büyüdüğü için iyice geç kalmak istemiyorum o biraz strese sokuyor ama rahat olmaya çalışıyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…