• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testiyle gebelik(resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dora01

Canım Oğlum Seninle Yeniden Doğdum🍀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2019
520
735
53
Merhabalar, geçen hafta yumurtlama günümdü. Şuan döngümün 21. Günündeyim adetime 9 gün var gebelik olup olmadığını ovulasyon testi ile anlayabilir miyim silik çizgi çıktı cevaplarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 70C52C30-F7C9-43CB-B43A-F2DF4B2E56E8.jpeg
    70C52C30-F7C9-43CB-B43A-F2DF4B2E56E8.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 503
Bu üç gün önce çıkan sonuç

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 548
Bu da yumurtlama günümde çıkan sonuç

Eklentiler

• 797CB980-1D7C-474D-8BF0-6D598A6AA9C9.jpeg
    797CB980-1D7C-474D-8BF0-6D598A6AA9C9.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 441
canim bu testen cikarabilecegin bi sonuc yok lh hormonu hrp oldugu icin zaten bu sekilde cikmasi cok normal testi. 9 gun kala gebelikle bile anlayamazsin beklemen lazim

Merhabalar, geçen hafta yumurtlama günümdü. Şuan döngümün 21. Günündeyim adetime 9 gün var gebelik olup olmadığını ovulasyon testi ile anlayabilir miyim silik çizgi çıktı cevaplarınızı bekliyorum
C cok silik cikip ya da cikmayip, T cook koyu cikarsa gebelik var demek.

canim bu testen cikarabilecegin bi sonuc yok lh hormonu hrp oldugu icin zaten bu sekilde cikmasi cok normal testi. 9 gun kala gebelikle bile anlayamazsin beklemen lazim
Off off gel bir de bana sor nasıl sabırsızlanıyorum hemen geçse şu 9 gün teşekkür ederim cevabın için canım 😘

Benim duruma benzer birkaç kişi gördüm de sizlere bir sorayım dedim demek ki yok şimdilik bekleyeyim teşekkürler cevabın için canım😘

insallah vardir canim beklemek zor biliyorum bende bekleme aylarindan sonra bati bile bilmedigim zamanlara yani bikkinlik umutsuzluk aylarindayim. insallah sen hayirli haberler alirsin.

Benim duruma benzer birkaç kişi gördüm de sizlere bir sorayım dedim demek ki yok şimdilik bekleyeyim teşekkürler cevabın için canım😘
gereksiz yere umitlenmenin onune gecmek istedim sadece. hepimiz tecrube ediyoruz. aci oluyor. Allah gonlune gore versin tez zamanda

Canım betim bata 1 gün kalayakadar çift çizgiydi hep. Ama regl oldum, battan önce ovülasyon testi doğru sonuç vermiyor. Tevrübeyle sabit. Ama bat geçtinten sonra ovülasyon testi kıpkırmızı çıkıyor. Zaten bat geçince o testle öğrenmeye de gerek yok, hcg ile öğreniyoruz.

Evet
Canım betim bata 1 gün kalayakadar çift çizgiydi hep. Ama regl oldum, battan önce ovülasyon testi doğru sonuç vermiyor. Tevrübeyle sabit. Ama bat geçtinten sonra ovülasyon testi kıpkırmızı çıkıyor. Zaten bat geçince o testle öğrenmeye de gerek yok, hcg ile öğreniyoruz.
Evet bende şimdi bir daha araştırdım LH hormonu her zaman bulunuyormuş vücutta. 8 gün beklemekten başka çarem yok ama galiba adet olucam ara ara ufak tefek ağrılar başladı. Yeni evliyim ama yaşımdan dolayı iki aydır çabaladık olmadı neyse pes etmek yok daha yolun başındayız

Evet

Evet bende şimdi bir daha araştırdım LH hormonu her zaman bulunuyormuş vücutta. 8 gün beklemekten başka çarem yok ama galiba adet olucam ara ara ufak tefek ağrılar başladı. Yeni evliyim ama yaşımdan dolayı iki aydır çabaladık olmadı neyse pes etmek yok daha yolun başındayız
Kesinlikle daha çok erken hiç kafana takmadan devam etmelisin...

Merhaba benim bugün adet günüm ama ovulasyon testi yaptım dediginiz gibi T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyo. Sizce hamile miyim? Bi bakar misinz

Eklentiler

• 20191003_064113.jpg
    20191003_064113.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 200
Merhaba benim bugün adet günüm ama ovulasyon testi yaptım dediginiz gibi T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyo. Sizce hamile miyim? Bi bakar misinz
Bende tam tersiydi ve hamile değildim. Sen hamile olabilirsin canım adetin yakın mı ne zaman?

Bende tam tersiydi ve hamile değildim. Sen hamile olabilirsin canım adetin yakın mı ne zaman?
Canım adetime 1 gün kala ovulasyon testi yaptım ve böyle kopkoyu T çizgisi gördüm. Yani C çizgisinden oldukça koyuydu hatta baya baya koyuydu. Adet olacağım gün hastaneye test verdim ve 639 beta hcg cıktı. Şuan hamileyim cok şükür

Canım adetime 1 gün kala ovulasyon testi yaptım ve böyle kopkoyu T çizgisi gördüm. Yani C çizgisinden oldukça koyuydu hatta baya baya koyuydu. Adet olacağım gün hastaneye test verdim ve 639 beta hcg cıktı. Şuan hamileyim cok şükür
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da nasip eder inşallah beklemedeyim bu ay adet olacak mıyım bakalım

Bende konu açtm canım aynı benim bat dündü ben bugun yaptm bi bak istersen bende var gbi düşndö ama umutlanmak ta istemiyorum :olamaz:

Canım şimdi doğru bir sonuç vermez tam adet gününde yapman gerekiyor. T çizgisi C çizgisinden kopkoyu olduğunda kan verip ögrenirsin. Bize de söylersin biz de seviniriz inşallah 🙏🙏

Back