- 1 Ağustos 2019
- 520
- 735
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C cok silik cikip ya da cikmayip, T cook koyu cikarsa gebelik var demek.Merhabalar, geçen hafta yumurtlama günümdü. Şuan döngümün 21. Günündeyim adetime 9 gün var gebelik olup olmadığını ovulasyon testi ile anlayabilir miyim silik çizgi çıktı cevaplarınızı bekliyorum
Off off gel bir de bana sor nasıl sabırsızlanıyorum hemen geçse şu 9 gün teşekkür ederim cevabın için canımcanim bu testen cikarabilecegin bi sonuc yok lh hormonu hrp oldugu icin zaten bu sekilde cikmasi cok normal testi. 9 gun kala gebelikle bile anlayamazsin beklemen lazim
Benim duruma benzer birkaç kişi gördüm de sizlere bir sorayım dedim demek ki yok şimdilik bekleyeyim teşekkürler cevabın için canımC cok silik cikip ya da cikmayip, T cook koyu cikarsa gebelik var demek.
gereksiz yere umitlenmenin onune gecmek istedim sadece. hepimiz tecrube ediyoruz. aci oluyor. Allah gonlune gore versin tez zamandaBenim duruma benzer birkaç kişi gördüm de sizlere bir sorayım dedim demek ki yok şimdilik bekleyeyim teşekkürler cevabın için canım
Evet bende şimdi bir daha araştırdım LH hormonu her zaman bulunuyormuş vücutta. 8 gün beklemekten başka çarem yok ama galiba adet olucam ara ara ufak tefek ağrılar başladı. Yeni evliyim ama yaşımdan dolayı iki aydır çabaladık olmadı neyse pes etmek yok daha yolun başındayızCanım betim bata 1 gün kalayakadar çift çizgiydi hep. Ama regl oldum, battan önce ovülasyon testi doğru sonuç vermiyor. Tevrübeyle sabit. Ama bat geçtinten sonra ovülasyon testi kıpkırmızı çıkıyor. Zaten bat geçince o testle öğrenmeye de gerek yok, hcg ile öğreniyoruz.
Kesinlikle daha çok erken hiç kafana takmadan devam etmelisin...Evet
Evet bende şimdi bir daha araştırdım LH hormonu her zaman bulunuyormuş vücutta. 8 gün beklemekten başka çarem yok ama galiba adet olucam ara ara ufak tefek ağrılar başladı. Yeni evliyim ama yaşımdan dolayı iki aydır çabaladık olmadı neyse pes etmek yok daha yolun başındayız
Merhaba benim bugün adet günüm ama ovulasyon testi yaptım dediginiz gibi T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyo. Sizce hamile miyim? Bi bakar misinzC cok silik cikip ya da cikmayip, T cook koyu cikarsa gebelik var demek.
Bende tam tersiydi ve hamile değildim. Sen hamile olabilirsin canım adetin yakın mı ne zaman?Merhaba benim bugün adet günüm ama ovulasyon testi yaptım dediginiz gibi T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyo. Sizce hamile miyim? Bi bakar misinz
gebelik testi yap canim bence gebesin cunku t baya koyu. bu testi bu kadar koyu olan herkeste gebelik gorduk emin olmak icin gebelik yap hemenMerhaba benim bugün adet günüm ama ovulasyon testi yaptım dediginiz gibi T çizgisi C çizgisinden kopkoyu duruyo. Sizce hamile miyim? Bi bakar misinz
Canım adetime 1 gün kala ovulasyon testi yaptım ve böyle kopkoyu T çizgisi gördüm. Yani C çizgisinden oldukça koyuydu hatta baya baya koyuydu. Adet olacağım gün hastaneye test verdim ve 639 beta hcg cıktı. Şuan hamileyim cok şükürBende tam tersiydi ve hamile değildim. Sen hamile olabilirsin canım adetin yakın mı ne zaman?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da nasip eder inşallah beklemedeyim bu ay adet olacak mıyım bakalımCanım adetime 1 gün kala ovulasyon testi yaptım ve böyle kopkoyu T çizgisi gördüm. Yani C çizgisinden oldukça koyuydu hatta baya baya koyuydu. Adet olacağım gün hastaneye test verdim ve 639 beta hcg cıktı. Şuan hamileyim cok şükür
Bende konu açtm canım aynı benim bat dündü ben bugun yaptm bi bak istersen bende var gbi düşndö ama umutlanmak ta istemiyorumMerhabalar, geçen hafta yumurtlama günümdü. Şuan döngümün 21. Günündeyim adetime 9 gün var gebelik olup olmadığını ovulasyon testi ile anlayabilir miyim silik çizgi çıktı cevaplarınızı bekliyorum
Canım şimdi doğru bir sonuç vermez tam adet gününde yapman gerekiyor. T çizgisi C çizgisinden kopkoyu olduğunda kan verip ögrenirsin. Bize de söylersin biz de seviniriz inşallahMerhabalar, geçen hafta yumurtlama günümdü. Şuan döngümün 21. Günündeyim adetime 9 gün var gebelik olup olmadığını ovulasyon testi ile anlayabilir miyim silik çizgi çıktı cevaplarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese versinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da nasip eder inşallah beklemedeyim bu ay adet olacak mıyım bakalım