- 26 Ekim 2020
- 86
- 11
- Konu Sahibi ezginur123
Arkadaşlar merhaba adetime bir gün var ovulasyon testi elimde vardı yaptım ama gebelik öğrenen var mı aranızda ovulasyon testiyle t çizgisi hiç goxukmuyor nerdeyse ama var c çizgisi de çok net değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba adetime bir gün var ovulasyon testi elimde vardı yaptım ama gebelik öğrenen var mı aranızda ovulasyon testiyle t çizgisi hiç goxukmuyor nerdeyse ama var c çizgisi de çok net değil
Eki Görüntüle 2720187
İkisi de koyu oluyor genelde hamilelerde ama bazen doğru göstermediği de söyleniyor biraz bekleyin olmazsa gebelik testi yaparsınızArkadaşlar merhaba adetime bir gün var ovulasyon testi elimde vardı yaptım ama gebelik öğrenen var mı aranızda ovulasyon testiyle t çizgisi hiç goxukmuyor nerdeyse ama var c çizgisi de çok net değil
Eki Görüntüle 2720187
Sizin sonuç ne olduKızlar benimde sorum aynı olacak , bat a 1 gün var ovulasyon testi yaptım c koyu t çizgisi de koyu ama c kadar değil fotoğraf da ekleyemedim bilgisi olan var mi
Kaç çıktı hcg idrar testi pozitif miydiDün kan verdim hamileyim
İlk önce 37.53 2gun sonra 121 çıktıKaç çıktı hcg idrar testi pozitif miydi
İlk öncelikle hayırlısı olsun Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin benimde bata 8 gün var bugün ilk defa ovülasyon testi yaptım bu şekilde oldu buna benzermiydi acaba olabilir mi yardımcı olur musunuz lütfenDün kan verdim hamileyim
Bugünde yaptım bu şekilde oldu korkumdan ilaç içemiyorum varmıdır sizce bişeyler dün geceyi değerlendirdik bakalım birde sizlerden yorum almak istedimÇok teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda sana da bu güzel duyguyu yaşatsın inşaallah ben bata 1 gun kala yapmıştım biraz erken olmuş seninki o yüzden ne desem bilemedim ama bı tık daha koyuydu benim ikinci çizgi
Canım bi gebelik testi yap istersen ovülasyon testiyle hamile kaldığını öğrenen varmış inşallah hamilesindir,Ya kizlar birsey soracağım..ovulasyon testi yapiyorum ya 5 ve 6 gun once kıpkırmızı 2 cizgi vardi sonrasında 1 kez daha test yaptim tek cizgi vardi...bugun gene yaptim koyu 2 cizgi cikmis adet gunum aslinda bugun cok vitamin kullanıyorum onların etkisi olabilir mi ki yoksa gene mi yumurta çatlıyor ama adet gunum anlamadim birsey
10 yıllık evliyim doğal yolla hic hamile kalamadım.. 4 kez tüp bebek denedim 1 kizim var bir daha istiyoruz ama geçen ay tup bebek denedik negatif...canim yani hamile olma ihtimalim bana göre imkansiz..adet belirtilermin hepsi de var.Canım bi gebelik testi yap istersen ovülasyon testiyle hamile kaldığını öğrenen varmış inşallah hamilesindir,
Allahtan ümit kesilmez canım bakmışsın oluvermiş sen bence sabah bi test yap iyice emin olursun inşallah öyledir10 yıllık evliyim doğal yolla hic hamile kalamadım.. 4 kez tüp bebek denedim 1 kizim var bir daha istiyoruz ama geçen ay tup bebek denedik negatif...canim yani hamile olma ihtimalim bana göre imkansiz..adet belirtilermin hepsi de var.
Ama siliklesen test neden tekrar koyulasti ki cok sasirdim
Merhaba bir şey soracaktım adetime iki gün var sizinde böyle miydiDün kan verdim hamileyim