Ovulasyon testiyle gebelik öğrenme ? Yardımcı olur musunuz

kutupyildizi123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
46
7
1
32
Kızlar adetime 3gün var ovulasyon testini deneyim dedim sırt ağrım var iki gündür kasıl ağrısı falan âdet belirtileri ve gebelik belirtisi aynı olduğundan artık kendime yorum yapamıyorum boşuna sevinmek istemiyorum sanırım. Ovulasyon testiyle gebelik öğrenenleri okudum bi kaç forumda daha mı koyu olması gerekir acaba yorumlayacak çıkar mı

Lh her zaman böyle silik çıkabilir yumurtlama haricinde. Gebelikle alakası yok yani aslında

Canım benimde belirtilerim vardı 5 gün var adetime bende bugun ovulasyon testi yaptım seninki gibi silik çıktı modum düştü biraz yok galiba hamilelik olsa tüm hormonlar tavan yapardı diye düşünüyorum

Canım inşallah vardır öncelikle inşallah umudun boş çıkmaz bende senin gibi bekleyenlerdenim bi arkadaşım aynı böyle senin gibi öğrenmişti bu şekilde bi test sonucuyla sen adet gününü bekle bakalım ya da hiç sabredemiyorum diyorsan bi test yap istersen olduysa varsa zaten testte de çıkar muhtemelen

Daha koyu çıkıyor diye duymuştum hatta bazı topiklerde görselini bile bulabilirsiniz. Ya da isterseniz regle kadar gözlemleyin koyulasicak mi? Ama bence gerek yok erken gebelik testi demeyin

Böyle değil pik olarak çıkıyor hatta daha koyu oluyor t çizgisi

Kan testi mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…