Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet site de bir çok kişi adet günü ya da adete 1-2 kala ovülasyonun pik olmasıyla öğrenebilmiş.. ama bu durum herkeste eşit olmaz tabi ki :) bi test alıp yapın bakalım.. umarım bebiş sizinledir :)Adetime 2 gün var ovulasyon böyle çıktı
Yumurtlama döneminde bile bu kadar koyu görmüyorum o yüzden acaba mı dedim tabiki herkeste aynı olmaz ama insan mutlu oluyor, şimdi tekrar yaptım bir tık daha koyu çıktı. Elimde gebelik testi yok ancak pazartesi günü yapabilirim kargo gelmedi daha eşime de aldırmıyorum varsa sürpriz yapmak için :)Evet site de bir çok kişi adet günü ya da adete 1-2 kala ovülasyonun pik olmasıyla öğrenebilmiş.. ama bu durum herkeste eşit olmaz tabi ki :) bi test alıp yapın bakalım.. umarım bebiş sizinledir :)
Heyecanla beklemek güç :)Yumurtlama döneminde bile bu kadar koyu görmüyorum o yüzden acaba mı dedim tabiki herkeste aynı olmaz ama insan mutlu oluyor, şimdi tekrar yaptım bir tık daha koyu çıktı. Elimde gebelik testi yok ancak pazartesi günü yapabilirim kargo gelmedi daha eşime de aldırmıyorum varsa sürpriz yapmak için :)
Kesinlikle öyle yaa çok heyecanlıyımmHeyecanla beklemek güç :)
İnşallah bende gebelik testin de pozitif görürüm öyle heyecanlıyım kiiBen gebeliğimi bu şekilde ögrenmistim
Sonra gebelik testi yaptım pozitif görmüştüm
İnşallahİnşallah bende gebelik testin de pozitif görürüm öyle heyecanlıyım kii
Adetinize kaç gün vardı acabaVar ben. İki bebeğimi de ovulasyonun koyulaşmasıyla anladım
5 gün vardı canımAdetinize kaç gün vardı acaba
Sağol canım5 gün vardı canım
İlk bebeğimde iki gün kalaydı canım döllenme zamanı çok önemli acele etme inşallah seninledir mercimeğinSağol canım
AMİN canım inşallah tutunmuştur bana bebeğimİlk bebeğimde iki gün kalaydı canım döllenme zamanı çok önemli acele etme inşallah seninledir mercimeğin