Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba hamile olabilirmisin bazen böyle olanlar hamile çıkıyo gebelik testi varsa elinde yap bakalımBen bu ay 2 gün regl oldum ve bitti ovulasyon testiyle yumurtlama takip ediyorum ve köyü çıkıyor bu şekilde olan var mı ?
Ben bu ay 2 gün regl oldum ve bitti ovulasyon testiyle yumurtlama takip ediyorum ve köyü çıkıyor bu şekilde olan var mı ?
Üstüne görme de olabiliyor bitti gün mü yaptın testi başladıktan kaç gün sonra o şekilde cikti
fotosunu atsaydin keske
fotosunu atsaydin keske
fotosunu atsaydin keske
Acaba hamile olabilirmisin bazen böyle olanlar hamile çıkıyo gebelik testi varsa elinde yap bakalım
Canım henüz yumurtlama olmamış ki ama yapmaya devam et yakın gibiSabah yapıcam bakalım ne çıkacak
Canım henüz yumurtlama olmamış ki ama yapmaya devam et yakın gibi
Bunlar silik ki daha yumurtlama olmamış kesinlikle. Ama 2 gün adet de kısa sürmüş bunlara bakarak gebelik olumlu ya da olumsuz denmez gebelik testi yap kuşkun varsa
Haklısın ben koyu diyince hamilelik mi diye düşündüm ama bu koyu değilmişBunlar silik ki daha yumurtlama olmamış kesinlikle. Ama 2 gün adet de kısa sürmüş bunlara bakarak gebelik olumlu ya da olumsuz denmez gebelik testi yap kuşkun varsaama hemşire yanlış yönlendirmiş iki çizginin koyuluğu aynı mı allasen
![]()
Benim de reglim 2 gün sürüyor. Ovülasyon testi sipariş ettim. Bugün yarın gelince de yapmaya başlicam hemen. Ovülasyon testini sabah değil de herkes öğleden sonra öneriyor ama bilgin olsun.Ben bu ay 2 gün regl oldum ve bitti ovulasyon testiyle yumurtlama takip ediyorum ve köyü çıkıyor bu şekilde olan var mı ?
Benim de reglim 2 gün sürüyor. Ovülasyon testi sipariş ettim. Bugün yarın gelince de yapmaya başlicam hemen. Ovülasyon testini sabah değil de herkes öğleden sonra öneriyor ama bilgin olsun.
Teşekkür ederimOvulasyon testini hergün aynı saatte ve 1 kez yapın, gün içinde daha açık daha koyu görebilirsiniz bu da kafa karıştırıcı olur. 12/16 arasında 2 saat sıvı alımını kesip tek test. Henüz yumurtlama olmamış. Devam edin. Yumurtlama olduğunda t c den daha koyu ya da aynı koyuluk ta oluyor. Örnek ekliyorum.
Döngünüz kaç gün? O yumurtlama yazan test adetin izin kaçıncı günü
Evet biliyorum.Saatleri var canım öğlen 12-4 arası akşam 8-10 arası
Evet biliyorum.sabah yapıcam dedi diye söyledim bende arkadaşa
[/QUOT
Bunu bugün yaptım daha koyu bugün yumurtlama o zaman
Bu![]()