• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİYLE BİLGİSİ OLAN

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay 2 gün regl oldum ve bitti ovulasyon testiyle yumurtlama takip ediyorum ve köyü çıkıyor bu şekilde olan var mı ?
Acaba hamile olabilirmisin bazen böyle olanlar hamile çıkıyo gebelik testi varsa elinde yap bakalım

Ben bu ay 2 gün regl oldum ve bitti ovulasyon testiyle yumurtlama takip ediyorum ve köyü çıkıyor bu şekilde olan var mı ?

Üstüne görme de olabiliyor bitti gün mü yaptın testi başladıktan kaç gün sonra o şekilde cikti

fotosunu atsaydin keske

Atmaya çalışıyorum
fotosunu atsaydin keske
Screenshot_2020-04-20-02-33-15-105_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2020-04-20-02-32-57-007_com.miui.gallery.jpg

Bunlar silik ki daha yumurtlama olmamış kesinlikle. Ama 2 gün adet de kısa sürmüş bunlara bakarak gebelik olumlu ya da olumsuz denmez gebelik testi yap kuşkun varsa 🐥ama hemşire yanlış yönlendirmiş iki çizginin koyuluğu aynı mı allasen 🤷🏼‍♀️
Haklısın ben koyu diyince hamilelik mi diye düşündüm ama bu koyu değilmiş

Ovulasyon testini hergün aynı saatte ve 1 kez yapın, gün içinde daha açık daha koyu görebilirsiniz bu da kafa karıştırıcı olur. 12/16 arasında 2 saat sıvı alımını kesip tek test. Henüz yumurtlama olmamış. Devam edin. Yumurtlama olduğunda t c den daha koyu ya da aynı koyuluk ta oluyor. Örnek ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200420_121435.jpg
    Screenshot_20200420_121435.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 27
Benim de reglim 2 gün sürüyor. Ovülasyon testi sipariş ettim. Bugün yarın gelince de yapmaya başlicam hemen. Ovülasyon testini sabah değil de herkes öğleden sonra öneriyor ama bilgin olsun.

Benim de reglim 2 gün sürüyor. Ovülasyon testi sipariş ettim. Bugün yarın gelince de yapmaya başlicam hemen. Ovülasyon testini sabah değil de herkes öğleden sonra öneriyor ama bilgin olsun.

Saatleri var canım öğlen 12-4 arası akşam 8-10 arası

Ovulasyon testini hergün aynı saatte ve 1 kez yapın, gün içinde daha açık daha koyu görebilirsiniz bu da kafa karıştırıcı olur. 12/16 arasında 2 saat sıvı alımını kesip tek test. Henüz yumurtlama olmamış. Devam edin. Yumurtlama olduğunda t c den daha koyu ya da aynı koyuluk ta oluyor. Örnek ekliyorum.
Teşekkür ederim🤗

Back