• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi❤️

Aliye40

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
156
42
13
36
image.jpeg
En Büyük TÜRKİYE:110:Bugun gülücük :KK200: yakaladik ovulasyonda calisma yapcaz ve 16 günü beklicez

Kızlar merhaba. Bende clearblue dijital ovülasyon testi kullaniyorum. Yalnız sabah ilk idrarla yapılacak diye israrla belirtmişler diğer testlerde asla ilk idrarla yapmayın yazıyor. Kafam karisti sizler nasıl kullandınız ve hamile kaldınız mi

Kızlar merhaba. Bende clearblue dijital ovülasyon testi kullaniyorum. Yalnız sabah ilk idrarla yapılacak diye israrla belirtmişler diğer testlerde asla ilk idrarla yapmayın yazıyor. Kafam karisti sizler nasıl kullandınız ve hamile kaldınız mi
Ovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyor . Markayla alakası Yok hepsi öyle Can'ım. İlk idrarını sabah boşa yapıyorsun ve 3-4 saat sıvı alımını kesiyorsun. 3-4 saatin sonunda yaptığın idrar ile testi uyguluyorsun her gün aynı saatlere denk getirmeye çalış

hamilelik testi ilk idrarla yapılır benim bildiğim.Ovulasyon testleri ilk idrarla olmaz.Ben akşam 8 gibi yapıyordum, hep aynı saatlerde olmasına özen gösteriyordum, tutturdum.

Bende öyle biliyorum ama clearblue prospektusunde kesinlikle sabah ilk idrarla yapılması gerektiği yaziyor

Back