Pkos yok, ama adetlerim duzensizlesmeye basladi 1 ay adet olsam diger ay olamiyodum yada cok gec oluyodum sürekli doktora gidiyodum duphaston veriyodu doktor. Bu ayda 6 subatta adet olmam gerekiyordu ama olmadim doktora gittim tabiki yine duphaston yazdı kullandiktan 3 gun sonra kandil gecesi adet oldum. 4. Gunu asilama icin hastaneye gittim klomen kullanmak icin. Doktor alttan bakti önemsiz kist gördü saril saril adet olmama ragmen erimemis kist demekki. Tedaviye baslayamayiz marttta gel dedi . E ben martta da adet olamayacagimi yine kist olacağını soyledim. Gunun gecince gel dediler. Beklemek istemedim
Teyzem çikolata kistini bu kurle azaltmıştı. Bende bi 10 gün kullanayim sabah aksam sonra adetim gecti diye giderim bu sefer tarlusal filan isterim artik hangisi kesinse onu isterim. martta da insallah asilamami olurum. Yada ona gerek kalmaz da kendiligimden gebe kalabilirim. Rahim filmi de cektirdim. Hormonlarima filan da bakildi amh 1.13 cikti. Esimin sonuclarida iyi. Hayırlısı bakalim