hmm insallah bende yakalayabilirm yumurtlamayı insallh.kutuda 2 test kaldı değerlendirebilirm insallh :-/ben yaklaşık 10 gündür yapıyorum yavaş yavaş koyulaşıyor ovulasyon pazar gibi gözzüküyor.
Canim benim de ovu testi bayagi çok.10 tane falan vardir fazladan.bat 1 aralik hamis olursam sana göndereyim:)hmm insallah bende yakalayabilirm yumurtlamayı insallh.kutuda 2 test kaldı değerlendirebilirm insallh :-/
meraba canm nerde oturuyon ki sen.çok saol.eşime aldırıyrm bende.ama bu ovulsyonu ykalayamıycam sanırım.benmkide bi merak almıstım bu testi bakım görebilcem mi die..insallah hamiş de kalırsınn..hepimz insallhCanim benim de ovu testi bayagi çok.10 tane falan vardir fazladan.bat 1 aralik hamis olursam sana göndereyim:)
istanbulda yaşıyorum canımmeraba canm nerde oturuyon ki sen.çok saol.eşime aldırıyrm bende.ama bu ovulsyonu ykalayamıycam sanırım.benmkide bi merak almıstım bu testi bakım görebilcem mi die..insallah hamiş de kalırsınn..hepimz insallh
hmm bende ist deym.bu testler eczaneden ben 25 tl ye aldım.içinde 5 tane bişeycik var ya..bu yüzden yetmiycek bana sanırsam.herneyse testi bugünmü yaptın canm sen.13 te test yapıp 12 de gecemi diosun anlayamadım.istanbulda yaşıyorum canım
ayrıca benim test 13 te koyu idi ama ben daha koyulaşacak sandım
12 de ilişki oldu ve 14 te test silik çıktı.
sizce benim durum ne olur??
eczanelerde daha pahalı haberin olsun(nette 1 lira civarı eczanede 7 lira)
eczaneden almak pek akıl karı değil belki daha kalitelidir ama netteki satışla bayağı bi fark varhmm bende ist deym.bu testler eczaneden ben 25 tl ye aldım.içinde 5 tane bişeycik var ya..bu yüzden yetmiycek bana sanırsam.herneyse testi bugünmü yaptın canm sen.13 te test yapıp 12 de gecemi diosun anlayamadım.
düzenli ilişki ve o güne denk gelebildiyse mahakkak tutar canm.beklemekte fayda var,,kii insallah hamiş olursun ve insallah da bebek isteyen herkesin olur yaa.bugünlerde benm de yumurtlama günm gibime geliyo.ayıptır söylemesi akıntm oluyo.16 sında galiba günüm.ve insallah tutar yaaeczaneden almak pek akıl karı değil belki daha kalitelidir ama netteki satışla bayağı bi fark var
şimdi 12 si gece ilişki oldu
13ünde test koyuydu ben daha fazla koyulaşacak sanıyordum onun için gün aşırı ilişkiye devam ettim
14 ünde de test negatif oldu.
Ben 5 aydir ovulasyon gunumu kaçirdim diye batlarda umutsuzdum bu ay testleri alinca bayagi umutlandim ama şoyle de bir şey var ki başka topicten ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayip oncesi ve sonrasi ilşki olup hamile kalamayan arkadaşlarim da var.düzenli ilişki ve o güne denk gelebildiyse mahakkak tutar canm.beklemekte fayda var,,kii insallah hamiş olursun ve insallah da bebek isteyen herkesin olur yaa.bugünlerde benm de yumurtlama günm gibime geliyo.ayıptır söylemesi akıntm oluyo.16 sında galiba günüm.ve insallah tutar yaa
evet bende öyle düşünüyorm aslında.test yapım yapmıyım ilişki oluyor.tutarsa ozaman tutar diorum yani.zaten bi meraktır aldım testi ama bu sabah biraz daha koyu çizgi belirdi insallah yakalayabilirm günümü.ozaman anlıycam geç yumurtladığımı.herşeyin başı sağlık ve hakkımızda hayırlısıı..Ben 5 aydir ovulasyon gunumu kaçirdim diye batlarda umutsuzdum bu ay testleri alinca bayagi umutlandim ama şoyle de bir şey var ki başka topicten ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalayip oncesi ve sonrasi ilşki olup hamile kalamayan arkadaşlarim da var.
Bakalim artik hayirlisi olsun.hem zaten olacaği varsa tek ilşki ile bile olur.
testi ilk idrarla yapmıyorsun değil mi?evet bende öyle düşünüyorm aslında.test yapım yapmıyım ilişki oluyor.tutarsa ozaman tutar diorum yani.zaten bi meraktır aldım testi ama bu sabah biraz daha koyu çizgi belirdi insallah yakalayabilirm günümü.ozaman anlıycam geç yumurtladığımı.herşeyin başı sağlık ve hakkımızda hayırlısıı..
sabahları yapıyorum ilk idrarr :-/testi ilk idrarla yapmıyorsun değil mi?
şaka mı?sabahları yapıyorum ilk idrarr :-/
canım özellikle ilk idrarla yapılmaması gerektiği yazıyor.ben takıldığını düşündüm ama ciddi misin sensabahları yapıyorum ilk idrarr :-/
neyse abartacak bir durum yok bundan sonrakileri ilk idrarla YAPMAZSIN.canım özellikle ilk idrarla yapılmaması gerektiği yazıyor.ben takıldığını düşündüm ama ciddi misin sen
yok tatlım neşaka nede takılmaca:)vala öyle yaptım:) yani canm kutusundada öyle bi bilgide yazmıyodu.ahada yine okudum..yookk :-/ bugün 15.günüm.neyse abartacak bir durum yok bundan sonrakileri ilk idrarla YAPMAZSIN.
adetin kaçıncı günündesin canım?
yarından itibaren dene bi bakalım bu aralar yumurtlaman da yakındır bence:)yok tatlım neşaka nede takılmaca:)vala öyle yaptım:) yani canm kutusundada öyle bi bilgide yazmıyodu.ahada yine okudum..yookk :-/ bugün 15.günüm.
vala insallah akıntım oluyo bugünlerde bide.çarşamba günü memlekete gitmem gerekti yalnız:) buay yattı mı ne:) tamda yumurtlama dönemimde galibaa..artık yarın ve salı iişki canm.tutarsa tutar artık yaa.eğer olacaksa öylede olur böyle de..yarından itibaren dene bi bakalım bu aralar yumurtlaman da yakındır bence:)
evet bence de olacağı varsa her türlü oluyor.vala insallah akıntım oluyo bugünlerde bide.çarşamba günü memlekete gitmem gerekti yalnız:) buay yattı mı ne:) tamda yumurtlama dönemimde galibaa..artık yarın ve salı iişki canm.tutarsa tutar artık yaa.eğer olacaksa öylede olur böyle de..
canım test falan yaptın mı?var mı hayırlı haberlerin?vala insallah akıntım oluyo bugünlerde bide.çarşamba günü memlekete gitmem gerekti yalnız:) buay yattı mı ne:) tamda yumurtlama dönemimde galibaa..artık yarın ve salı iişki canm.tutarsa tutar artık yaa.eğer olacaksa öylede olur böyle de..
maalesef canm pek umudum yokk bu ayda .adet günüm yaklaşıyor.yapmıştım ama geçen hafta çarşambaya kadar.son iki denememde silik çizgiden biraz daha koyu çizgi çıkıyodu.sonrasında test bitti ve memlekete gitmiştm kendim.devm edemedim.ilişki olmuştu ama tuttuğnu sanmıyorum canm be.tüm olumsuzluklar kafama yerleşti bikere olmıycağa yaniicanım test falan yaptın mı?var mı hayırlı haberlerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?