Ovulasyon testini iki gün üst üste pik görmek ?

ariabella

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
20
0
Kızlar aşırı stres oldum acaba bı terslik filan mı var. Arkadaşım bana iki gün üst üste pik görmek dış gebelik demek dedi kendime gelemedim hala böyle bir şey var mı 🥹 ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım ama bin pişman oldum bende ters tepti daha bı stres oldum. 31 yaşındayım çok geç kalmış gibi hissediyorum 32 ye bı kaç ay kaldı kafamda deli sorular

Eklentiler

• 1000015188.jpg
    1000015188.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar aşırı stres oldum acaba bı terslik filan mı var. Arkadaşım bana iki gün üst üste pik görmek dış gebelik demek dedi kendime gelemedim hala böyle bir şey var mı 🥹 ilk defa bu ay ovulasyon testi yaptım ama bin pişman oldum bende ters tepti daha bı stres oldum. 31 yaşındayım çok geç kalmış gibi hissediyorum 32 ye bı kaç ay kaldı kafamda deli sorular
O arkadaşınız kendini doktor felan mi sanıyor acaba 😀Daha yumurtlamadan ne ara hamile kaldın da dış gebelik oldu. yok öyle birşey güzel arkadaşım yumurtlamışsın 13. Günü 14. Günü çatlamamış. Yarın yine yap çatlmış olur. 👍

13.-14 değerlendirmişsindir diye düşünüyorum ve sperm sorunu yoksa çatlama görene kadar da değerlendir testi yapmaya devam et. Çatlama gördükten sonrası size kalmış değerlendirmek isterseniz değerlendirin :)

X