Dogru ben oyle saatlere takilmadim aksam.isten gelince yapiyordum 20 test kullandim sadece.birinde iki koyu cizgiyi yakalayabildimhangi saatlerde yapıyorsunuz.? ben 2 kere yapmaya başladım. sabah 10da ve akşam 8 de acaba yanlış mı yapmaya başladım :/
Yok bizim ilk denememizdi bu ay ... Olabildigince iyi degerlendirdim.adetime 5.gun kaldi.ama icimde.oyle bir.his yok sanirim.olmadi:/Ne güzel sonuç nedir acaba bebiş vardır inşallah
Insallah canim sizin pekiHiç belli olmaz moralinizi bozmayın. Belki de olmuştur. Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah evlat, inşallah bize de:)
Bizim 2.ay oldu deniyoruz. Ama bu ay işi sağlama alarak ovulasyon testini aldım yeni yapmaya başladım, ikinci çizgi silik daha. üstelik bende yumurtalıkta çikolata kisti de var bakalım artık hayırlısıInsallah canim sizin peki
süreklı sılık cıkar ama hep 2 çizgi çıkar zaatenBizim 2.ay oldu deniyoruz. Ama bu ay işi sağlama alarak ovulasyon testini aldım yeni yapmaya başladım, ikinci çizgi silik daha. üstelik bende yumurtalıkta çikolata kisti de var bakalım artık hayırlısı
Hayırlısı ya ...Belki hamilelik belirtisi yada adet belirtisi olabilir,benziyormuş belirtileri
öyle tabi hayırlısı inş.Hayırlısı ya ...