• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİNİ DOĞRU YORUMLAYANLAR 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MltmE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
8
4
1
40
Arkadaşlar merhaba , bu ay ovulasyon test takibini başladım . Dün gündüz yaptığım test (22 Mayıs ) silik çıktı fakat gece tekrar yaptığımda 24.00 önce silik çıkmıştı sabah uyanınca çift çıktığını gördüm .😊
( Değerlendirmedik ama silik olduğu için ) Bugün 13.20 de yaptığım da ise bu şekilde çıktı . Yorum yapabilen var mı? Ne oldu hiçbir şey anlamadım 😊

Eklentiler

• A05B7D96-7609-406E-8DE8-7D8DAF070661.jpeg
    A05B7D96-7609-406E-8DE8-7D8DAF070661.jpeg
    115,1 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar merhaba , bu ay ovulasyon test takibini başladım . Dün gündüz yaptığım test (22 Mayıs ) silik çıktı fakat gece tekrar yaptığımda 24.00 önce silik çıkmıştı sabah uyanınca çift çıktığını gördüm .😊
( Değerlendirmedik ama silik olduğu için ) Bugün 13.20 de yaptığım da ise bu şekilde çıktı . Yorum yapabilen var mı? Ne oldu hiçbir şey anlamadım 😊
Çift olunca pik olmuş 24 saat sonra silik çıkmış yani catlamış bugun degerlendirirseniz bebeginiz olur ilk bebekmi olucak 😊 tutarsa

Teşekkür ediyorum , hayır ilk bebek çok kolay bir şekilde oldu 😊ama sonrasında düşüğüm oldu ve olmuyordu maalesef . Bir de bu şekilde deneyelim dedik. İnsallah hayırlısıyla 🙂

Teşekkür ediyorum , hayır ilk bebek çok kolay bir şekilde oldu 😊ama sonrasında düşüğüm oldu ve olmuyordu maalesef . Bir de bu şekilde deneyelim dedik. İnsallah hayırlısıyla 🙂
İlk kız erkek 😊

Back