Resim paylaş istersen canım bakalımKızlar yardım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu gün adet olmam lazımdı ama ovulasyon testi biraz koyu çikti sizce anlamı nedir
Gebelik testi yapın daha net sonuç olurKızlar yardım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu gün adet olmam lazımdı ama ovulasyon testi biraz koyu çikti sizce anlamı nedir
Ya eklemeye calisiyorum ama dosya beklenmiyor nasıl yapabilirimResim paylaş istersen canım bakalım✔
Biraz beklemen lazım kuzucumYa eklemeye calisiyorum ama dosya beklenmiyor nasıl yapabilirim
Henüz belirtim yok ama ne adet nede gebelikGebelik testi yapın daha net sonuç olur
Olsun canım herkeste aynı olmuyor belirtiler ovu köyü çıkmış ya belli olmaz dene derim inşallah sonuç dilediğin gibi olurHenüz belirtim yok ama ne adet nede gebelik
Biraz beklemen lazım kuzucum
inşallah canım teşekkür ederim cevapladığın için Rabbim herkese hayırlısını versinOlsun canım herkeste aynı olmuyor belirtiler ovu köyü çıkmış ya belli olmaz dene derim inşallah sonuç dilediğin gibi olur
Amin canım amin hepimizin bekleyişi rabbim hayırlısı ile nasip etsin hepimize inşallahinşallah canım teşekkür ederim cevapladığın için Rabbim herkese hayırlısını versin
Resim paylaş istersen canım bakalım✔
yapamadım hala bekliyorum bişey değişmiyorBiraz beklemen lazım kuzucum
Kızlar yardım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu gün adet olmam lazımdı ama ovulasyon testi biraz koyu çikti sizce anlamı nedir resim ekledim
İnşallah varsada sağlikli olsun artık korkuyorum düşük veya kimyasaldan canımDaha var güzelim devam et her gün aynı satte ✔ bide bir kan verip hcg baktırsanya arkadaşım adet olmadan hamile kaldı kimyasalın üstüne
Ama birde ovulasyon testi silik cikmasi lazimdi çünkü adet tarihim geldi ve normalde 19-21. Günde yumurtlama olurduDaha var güzelim devam et her gün aynı satte ✔ bide bir kan verip hcg baktırsanya arkadaşım adet olmadan hamile kaldı kimyasalın üstüne
İnşallah canım bakalım ne olacakRabbim hayırlısını versin sen test yaptır bitane inşallah çıkar
Haber vermeyi unutma ama olmazmıİnşallah canım bakalım ne olacak
Haber veririm tabiki canımHaber vermeyi unutma ama olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?