• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testine ne zaman başlamalı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mai-sitarem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2020
793
1.096
63
Kızlar merhaba.
İlk defa kullanacağım için bilmiyorum. Bu ovulasyon testine adetten sonra kaçıncı gün başlanıyor ve hangi marka olanı almalıyım ? Günde kaç kere kullanmalıyım ? Bilgilendirir misiniz rica etsem

Adet bitimi baslaniyor marka olarakta ben instagramdan almistim bir gebenin gunlugu sayfasindan
Kızlar merhaba.
İlk defa kullanacağım için bilmiyorum. Bu ovulasyon testine adetten sonra kaçıncı gün başlanıyor ve hangi marka olanı almalıyım ? Günde kaç kere kullanmalıyım ? Bilgilendirir misiniz rica etsem

Şimdi ikisi de koyu çizgi oldu test yaptım da. Bumdan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Yani şimdi çatladı mı hiç anlamıyorum yardımcı olur musunuz

Şimdi ikisi de koyu çizgi oldu test yaptım da. Bumdan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Yani şimdi çatladı mı hiç anlamıyorum yardımcı olur musunuz
Silikleşene kadar teste devam edin. İki çizgi de koyu ise silikleşene kadar :) bugünlerini değerlendirin

Yani gün aşırı mı ilişki olacak ? Bide çatladı mı merak ediyorum ya da silikleşince mi çatlıyor 😺
gün aşırı fazla olur. günlük bir kere ilişki daha mantıklı. ama hergün boşalmakta spermin kalitesini daha düşük olabileceğini söylüyorlar. Size kalmış artık

gün aşırı fazla olur. günlük bir kere ilişki daha mantıklı. ama hergün boşalmakta spermin kalitesini daha düşük olabileceğini söylüyorlar. Size kalmış artık
Gün aşırı bir gün durup bir gün iki günde bir yani😊 demek istemiştim. Cevabınız için teşekkür ederim.

Back
X