Ovulasyon Testine Ihtiyacim Var

EvrimKuzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
9.630
144
46
Arkadaşlar,

Doktorum üç ay boyunca yumurtlama dönemimi takip etmemi istedi ovulasyon testleri ile.. Yalnız sürekli olarak bu ovulasyon testlerini nereden temin edebilirim.

Hiç başıma gelmedi böyle birşey, etrafımda da kimse bilmiyor.

Sizlerden sürekli kullanan arkadaşlar varsa nereden alabileceğimi bana anlatırsa sevinirim.

Evriş merhaba
Ben satıyorum dilersen sana özelden cep numaramı yazayım sana kullanımı ıle birlikte gönderebilirim.

Arkadaşlar,

Doktorum üç ay boyunca yumurtlama dönemimi takip etmemi istedi ovulasyon testleri ile.. Yalnız sürekli olarak bu ovulasyon testlerini nereden temin edebilirim.

Hiç başıma gelmedi böyle birşey, etrafımda da kimse bilmiyor.

Sizlerden sürekli kullanan arkadaşlar varsa nereden alabileceğimi bana anlatırsa sevinirim.

canım doktorun neden takip etmiyor yumurtlama günlerini, hem kendi bizzat tespit etmiş olur değil mi? test ile uğraşmak senin için daha zahmetli ve daha stresli bence...

Sevgili Aşina, ben tatildeyim, dr umdan da uzaktayım, ondan bu yola başvurmak zorunda kaldık.

Tesekkür ederim msms, bu sabah kargo elıme geçti,içinde nasıl kullanıcağıma dair bilgilerde mevcut.. zaman kaybetmeden kullanmaya başlayacağım sayende, tekrar teşekkürler.

Tesekkür ederim msms, bu sabah kargo elıme geçti,içinde nasıl kullanıcağıma dair bilgilerde mevcut.. zaman kaybetmeden kullanmaya başlayacağım sayende, tekrar teşekkürler.

rica ederım canım. her zaman bende oldukça yardımcı olmaya çalışırım.
ihtiyacı olan arkadaslar varsa ozelden yazabılırler.

kızlar ben ovulasyon tetsi yaptım benim adetim 28 inde başladı ayın ikisinde bitti ayın 6 da yani dün test yaptım iki çizgide kırmızı ama ikinci çizgi birinciye göre biraz daha silikti ama belirgin kırmızı şimdi benim yumurtlamam bugün yarın olcakmı demek yardım edin

X