- 23 Kasım 2024
- 38
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi orange_2303
Bence Treedyolda innovite marka ovulasyon testi var ondan söyleyip diğer aya onla takip edin en kesin o doğru sonuç veriyoMerhaba. Ben ovulasyon testini ilk defadır yapıyorum.
28 günlük bir döngüm var. Testi döngünün 12 gününden yapmaya başladım. Ama 12de hiçbir çizgi çıkmadı.
Şimdi fotorafı koyuyorum buraya. Uygulamaya göre 14cü gün yani bugün yumurtlama günüm. Ama teste çok silik galiba.
Evet galiba daha var, sonrası nasıl oldu peki? Ben şimdi gördüm mesajlnızıMerhaba bende bu ay ovulasyon testi kullanıyorum en alttakini az önce yaptım bende durum bu şekilde sanırım henüz pik olmadı benim
Bu da benim testim , ama anlayan baka bilir mi? Laboqucik marka ovulasyon testi. Bazıları bu testin tam koyu olmadığını diyor zaten. Yumurtlama olmuşmudur? Dün akıntım ve ağrım vardı bayaEvet galiba daha var, sonrası nasıl oldu peki? Ben şimdi gördüm mesajlnızı
Dün pik olmuş sizinBu da benim testim , ama anlayan baka bilir mi? Laboqucik marka ovulasyon testi. Bazıları bu testin tam koyu olmadığını diyor zaten. Yumurtlama olmuşmudur? Dün akıntım ve ağrım vardı baya
Hayırlısı o zamanDün pik olmuş sizin
Bence koyu. Pik gibi gözüküyor. Bugün yap istersen bi daha. Ben de yapıcam. Bakalım daha da silikleşicek miBende son durum bu şekilde kızlar pik mi sizce
yumurtlamadan önceki 2-3 gün, yumurtlama günü ve yumurtlamadan sonraki birkaç gün ilişkiye girebilirsinHayırlısı o zaman
Bugün de ilişki olmalı mı ozaman ?
Yumurtlama günü pik olduğu gün mü yoksa silikleşdiği gün mü sayılıyor
Seninde pik canım gözün aydın hayırlısı olsunBende son durum bu şekilde kızlar pik mi sizce
Evet galiba daha var, sonrası nasıl oldu peki? Ben şimdi gördüm mesajlnızı
Teşekkür ederim canım, hepimiz içim hayırlısı olsunyumurtlamadan önceki 2-3 gün, yumurtlama günü ve yumurtlamadan sonraki birkaç gün ilişkiye girebilirsin
Amin canımTeşekkür ederim canım, hepimiz içim hayırlısı olsun
Evet galiba daha var, sonrası nasıl oldu peki? Ben şimdi gördüm mesajlnızı
Bence koyu. Pik gibi gözüküyor. Bugün yap istersen bi daha. Ben de yapıcam. Bakalım daha da silikleşicek mi
Ben de aynenYapıcam canım akşam tekrar dünü değerlendirdim bakalım inşallah Tutar
Ay inşallah canım iki gündür değerlendiriyorum inşallah tutmuştur bugünüde değerlendireyim diyorumSeninde pik canım gözün aydın hayırlısı olsun