27 Ekim beklenen adet tarihimdi ben 28 ekimden 1 aralığa kadar süren sadece lavaboya gittikçe 1-2 damla kahverengi lekelenme yaşadım. Reglim başlayacak sandım ama gelmedi. Regl söktürücü masaj egzersiz yaptım yinede kanamam olmadı. Sanırım o lekelenme reglimdi. Ovulasyon testine başlayayım mı sizce ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testine başlayayım mı ?
- Konu Sahibi nurpinarr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mart 2019
- 323
- 134
- 103
8 gün gecikti ağrım falanda geçti hiç olacak gibi değilim amaRegliniz değil. Tekrar regl olmayı beklemelisiniz. Sonrasında başlayabilirsiz ovülasyona
- 1 Eylül 2023
- 2.300
- 586
- 43
- 26
Evet canım dün kan verdim negatif çıktıGebelik testini tekrarladiniz mi peki yada kan verdiniz mi
- 1 Eylül 2023
- 2.300
- 586
- 43
- 26
Doktora muayene oldunuz mu pekiEvet canım dün kan verdim negatif çıktı
26 sında muayene olmuştum. Rahmin kalınlaşmış regl olursun dedi beklenen tarihimde 27 siydi ama olmadı işte 28-1 Aralık arası lekelenme oldu sadeceDoktora muayene oldunuz mu peki
- 1 Eylül 2023
- 2.300
- 586
- 43
- 26
Allah Allah bu ay stres yaptıysanız oda etkilemiş olabilir birde malum mevsim geçişlerin de de adet gecikebiliyor26 sında muayene olmuştum. Rahmin kalınlaşmış regl olursun dedi beklenen tarihimde 27 siydi ama olmadı işte 28-1 Aralık arası lekelenme oldu sadece
Ya hiç anlam veremedim. 28 elimde kimyasal gebelik yaşadım elbet regl düzenim bozulacaktı aöa muayene oldum doktor rahim kalın regl olacaksın dediği halde olmadım şaşkınım yani. Bari gebelik olsaydı ama o da yokAllah Allah bu ay stres yaptıysanız oda etkilemiş olabilir birde malum mevsim geçişlerin de de adet gecikebiliyor
- 1 Eylül 2023
- 2.300
- 586
- 43
- 26
Evet gözükürdü olsa ama anlamadım bende başka bir doktora daha gözükme şansın yoj muYa hiç anlam veremedim. 28 elimde kimyasal gebelik yaşadım elbet regl düzenim bozulacaktı aöa muayene oldum doktor rahim kalın regl olacaksın dediği halde olmadım şaşkınım yani. Bari gebelik olsaydı ama o da yok
Bir kaç gün daha bekleyip öyle gideyim dedim. Hastaneler benim evime aşırı uzak eşiminde çalışma saatleri hastaneye gitmem için hiç uygun olmuyor o yüzden epey zorlanıyorum. 1 hafta durayım olmazsam gideyim ya en iyisiEvet gözükürdü olsa ama anlamadım bende başka bir doktora daha gözükme şansın yoj mu
27 Ekim beklenen adet tarihimdi ben 28 ekimden 1 aralığa kadar süren sadece lavaboya gittikçe 1-2 damla kahverengi lekelenme yaşadım. Reglim başlayacak sandım ama gelmedi. Regl söktürücü masaj egzersiz yaptım yinede kanamam olmadı. Sanırım o lekelenme reglimdi. Ovulasyon testine başlayayım mı sizce ?
- 1 Eylül 2023
- 2.300
- 586
- 43
- 26
Evet bencede git detaylı baksınlar tekrardan hayırlısı olsun canım stres yapma tez zamanda gelir inşallah bir bebişBir kaç gün daha bekleyip öyle gideyim dedim. Hastaneler benim evime aşırı uzak eşiminde çalışma saatleri hastaneye gitmem için hiç uygun olmuyor o yüzden epey zorlanıyorum. 1 hafta durayım olmazsam gideyim ya en iyisi
Amin canım tez vakitteEvet bencede git detaylı baksınlar tekrardan hayırlısı olsun canım stres yapma tez zamanda gelir inşallah bir bebiş
Testim pik olmaya mı başladı bana mı öyle geliyor
Evet bencede git detaylı baksınlar tekrardan hayırlısı olsun canım stres yapma tez zamanda gelir inşallah bir bebiş
Eklentiler
- 1 Eylül 2023
- 2.300
- 586
- 43
- 26
Silik pik olması için aynı koyulukta olması gerekiyor canimTestim pik olmaya mı başladı bana mı öyle geliyor
Yani sanki pik olma yolunda gibi geldi banaSilik pik olması için aynı koyulukta olması gerekiyor canim
- 1 Eylül 2023
- 2.300
- 586
- 43
- 26
Evet koyulaşma varrİlk fotoğraf 1 Aralık ikinci de bugünün