- 10 Mayıs 2016
- 277
- 258
- 103
- Konu Sahibi Sessizbalon
-
Evet benimkini ekliyorum benimde dün pikti, bugün silikleşmeye başladı yani çatladı. bugün ve yarın da değerlendirmem lazım siz de öyle yapınAy ciddimisiniz çizginin yarısı boş duruyordu
Ay çok teşekkür ederim görünce tam anladım pik iEvet benimkini ekliyorum benimde dün pikti, bugün silikleşmeye başladı yani çatladı. bugün ve yarın da değerlendirmem lazım siz de öyle yapın
Ben yine rahatsız ediyorum sizi ama bugünki testim çatlasaydı silik olurdu demi bu çatlamamış mı oluyorsadece bugunle de kalma he devamında da gün aşırı değerlendir :) ve ovulasyona devam et catlamayı da gorelım
Dünkiyle kolaj yaptım canım 20 dakikalıkken çekilenlerCanım dunkuyle bugunkını alt alta ceker mısın sankı bugun hafıf daha sılık gıbı.
Var canım ne yazıkkiBak farkettıysen hafıf sılıklesmeye baslamıs eger esınde sperm sorunu yoksa sen bu geceyı de degerlendır mutlaka
Çokk teşekkür ederimBak farkettıysen hafıf sılıklesmeye baslamıs eger esınde sperm sorunu yoksa sen bu geceyı de degerlendır mutlaka
Hayır gayet normal suanda sılıklesmenın hafıf olması yarın da yap anlayacaksın sonra akışına bırak, regl gecıkmesını yaşa sonra test yap :) hayırlısı olsuun inşAllah :)Var canım ne yazıkkio yüzden yarın ı değerlendiricem jel ile yine ya normalde yumurtlamadan sonra başkalarının hemen silikleşiyordu ya dedim şimdide çatlamıcak mı
Ay rahatladım Allah razı olsun olumsuzluklar üst üste gelince insan herşeyin altında birşeyler arıyor.. çokk ama çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle gelirim,Rabbim sizinde ne sıkıntınız varsa gidersin herşey gönlünüzce olsun inşallahHayır gayet normal suanda sılıklesmenın hafıf olması yarın da yap anlayacaksın sonra akışına bırak, regl gecıkmesını yaşa sonra test yap :) hayırlısı olsuun inşAllah :)
aminn canım benım sakın stres yapma boşver en kotusu stres bir 20 gun gebelıkle alakalı bısey dusunmek yk tamam mı :) pozitif dusun akısına bırak kendıne dıkkat et :)Ay rahatladım Allah razı olsun olumsuzluklar üst üste gelince insan herşeyin altında birşeyler arıyor.. çokk ama çok teşekkür ederim inşallah güzel haberlerle gelirim,Rabbim sizinde ne sıkıntınız varsa gidersin herşey gönlünüzce olsun inşallah
Allahın izniyle tamamdır hergün bu yorumunuzu hatırlatıcam kendime Allah razı olsunaminn canım benım sakın stres yapma boşver en kotusu stres bir 20 gun gebelıkle alakalı bısey dusunmek yk tamam mı :) pozitif dusun akısına bırak kendıne dıkkat et :)
Yaasağol canım benım yıne bısey sormak vs ıstersen yardımcı olurum :) çekinme elimden ne gelirse
Canım kendi testlerime yapılan yorumlardan yola çıkaraktan,pikten pek anlamıyorum ama pek pik gibi durmuyor silik duruyor bende bir süre böyle oldu sonra pik oldu.. yumurtlama göremiyorsan bir gebenin günlüğünde ebru ablanın yumurtlama masaj videosu var ona bak istersen Allahın izniyle faydasını gördüm ben sana da olabilirBenim testlerimede bakar mısınız ? İki gündür T çizgisi olduğundan koyu çıkıyor neden olabilir?
Eki Görüntüle 3523746
Merhaba benimde testime bakar misiniz fotodan daha koyuydu ayın 13nde yaptim ertesi günde siliklestisağol canım benım yıne bısey sormak vs ıstersen yardımcı olurum :) çekinme elimden ne gelirse
Merak ettiğim şey aslında 2 gündür T çizgisi olduğundan koyu onu merak etmiştimCanım kendi testlerime yapılan yorumlardan yola çıkaraktan,pikten pek anlamıyorum ama pek pik gibi durmuyor silik duruyor bende bir süre böyle oldu sonra pik oldu.. yumurtlama göremiyorsan bir gebenin günlüğünde ebru ablanın yumurtlama masaj videosu var ona bak istersen Allahın izniyle faydasını gördüm ben sana da olabiliryumurtlama görünce bırakmak gerek masajı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?