- 17 Temmuz 2024
- 393
- 189
- Konu Sahibi Sessizbalon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün pik olmuşArkadaşlar bu yumurtlama tahminen ne zaman olur olur mu acaba birde adetime 9 gün kaldı olacak gibimi anlayanlar yazabilir mi ilk deneyimim de bugün 11 gibi yumurtlama masajı ve evde biraz hareket yaptım etkisi var gibi
Ay ciddimisiniz çizginin yarısı boş duruyorduMerhaba 19 aralık pik görünüyor
Yakından böyle ama bu pik mi şimdi iyiki yazmışım yoksabugun baya pik gibi gözüküyor bugunu boş geçme şekerim D:
Teşekkür ederim yarısı boş olunca değildir diye düşünmüştüm bennBugün pik olmuş
Pik hemde tam pik değerlendirYakından böyle ama bu pik mi şimdi iyiki yazmışım yoksa
Hemen değerlendirmeye gidiyorum kaç gündür bu günü bekliyorum hahahahahaah çok teşekkür ederimmmPik hemde tam pik değerlendir
Tatlımı tatlı bebek haberiyle gel burayaHemen değerlendirmeye gidiyorum kaç gündür bu günü bekliyorum hahahahahaah çok teşekkür ederimmm
Ay inşallah canım benim inşallahTatlımı tatlı bebek haberiyle gel buraya
İnşallah canım benim aminnnnnahahhaah rica ederiz canım ınsallah sağlıklı gebelıkler sımdıden :)
Tamam canım devam ediyim uygulucam dediklerini inşallahsadece bugunle de kalma he devamında da gün aşırı değerlendir :) ve ovulasyona devam et catlamayı da gorelım
Teşekkür ederimbariz pik
Bugün pik olmus benceeArkadaşlar bu yumurtlama tahminen ne zaman olur olur mu acaba birde adetime 9 gün kaldı olacak gibimi anlayanlar yazabilir mi ilk deneyimim de bugün 11 gibi yumurtlama masajı ve evde biraz hareket yaptım etkisi var gibi
Ay çok teşekkür ederim sizler söylemeseniz ben anlamazdım yarısı boş gibi durduğu içinBugün pik olmus bencee