Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testinden anlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mellllltem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
6
8
16
28
Merhabalar ben polikistikover hastasıyım bebek düşünüyoruz bir süredir fakat olmuyor bu ay ovülasyon testi aldım ve ilk kez yaptığımdan kaynaklı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz acaba

Eklentiler

• A557B9AA-D9E1-48CE-8185-8239B6722E24.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 53
Merhabalar ben polikistikover hastasıyım bebek düşünüyoruz bir süredir fakat olmuyor bu ay ovülasyon testi aldım ve ilk kez yaptığımdan kaynaklı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz acaba
2.çigi diğer çizgi kadar koyu olmalı yumurta ben geliyorum diyecek ve sonraki gün silikleşince çatlamış oluyo ben de pko luyum o yüzden ovulasyon testlerinden çok ta fayda bulamadım lh hormonumuz yüksek olduğundan olabilir en iyi doktor kontrolünde yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi ile ultrason takibiyle anlaşılıyo bizim yumurtlamamız

Anladım adette düzensiz olduğu için o ay olamazsam adet söktürücü hap kullanıyorum ve o şekilde adet görüyorum ve aklıma takılan bu şekilde görsek bile yumurtluyor muyuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…