Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ben polikistikover hastasıyım bebek düşünüyoruz bir süredir fakat olmuyor bu ay ovülasyon testi aldım ve ilk kez yaptığımdan kaynaklı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz acaba
Merhabalar ben polikistikover hastasıyım bebek düşünüyoruz bir süredir fakat olmuyor bu ay ovülasyon testi aldım ve ilk kez yaptığımdan kaynaklı anlayamadım yardımcı olabilir misiniz acaba
2.çigi diğer çizgi kadar koyu olmalı yumurta ben geliyorum diyecek ve sonraki gün silikleşince çatlamış oluyo ben de pko luyum o yüzden ovulasyon testlerinden çok ta fayda bulamadım lh hormonumuz yüksek olduğundan olabilir en iyi doktor kontrolünde yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi ile ultrason takibiyle anlaşılıyo bizim yumurtlamamız
Anladım adette düzensiz olduğu için o ay olamazsam adet söktürücü hap kullanıyorum ve o şekilde adet görüyorum ve aklıma takılan bu şekilde görsek bile yumurtluyor muyuz acaba