Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 şubattan bugüne kadar ki sonuçlar bunlar test yapsam sonuç alır mıyımHamile olabilir misiniz
Çatlama gördünüz mü hiç6 şubattan bugüne kadar ki sonuçlar bunlar test yapsam sonuç alır mıyım
16-17-18 yumurtlama olmuş 19 catlama olmuş. Ama bunlar hangi ay Ocak mı? Daha adet olmadınız miİlk defa kullanıyorum ama inceledigim test sonuçları çok daha netti benim sonuçlarımı anlayamadım nasil yorumlanabilir
Reglimden itibaren ilk defa test yapıyorum sonuçlar bu şekilde yani burada çatlama var mı yok mu hiçbir şey anlamadımÇatlama gördünüz mü hiç
Bunlar bu ay sonuncu bugüne ait16-17-18 yumurtlama olmuş 19 catlama olmuş. Ama bunlar hangi ay Ocak mı? Daha adet olmadınız mi
Çok uzun olabiliyor 65 günü bile gördüm sağ tumurtalikta 3.5 cm kist olduğu için gecikiyorsun ama pco yok hormonların iyi dedi doktor inofolik ve duphaston da kullanıyorum19unda silikleşmiş evet ama ondan önceki günler de arka arkaya koyu,belki 19.gün çok sıvı aldınız
Döngünüz normalde kaç gün
Ben de pcos olabilir mi diye sormuştum.Bu şekilde Lh yüksekliği pcoslularda görülüyormuşÇok uzun olabiliyor 65 günü bile gördüm sağ tumurtalikta 3.5 cm kist olduğu için gecikiyorsun ama pco yok hormonların iyi dedi doktor inofolik ve duphaston da kullanıyorum
Yardımcı olduğunuz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederimBen de pcos olabilir mi diye sormuştum.Bu şekilde Lh yüksekliği pcoslularda görülüyormuş
Hamilelik dolayısı ile böyleyse inşallah öyledir olabilir ama eğer regl olursanız tekrar doktora gitmenizi öneririm.
Teşekkür ederim tavsiyeniz ve vakit ayırdığınız için deneyeceğimDenemenizi tavsiye ederim