• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testinden anlayan daha once deneyen oldu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
8 ocakta ovulasyon testi pik oldu iki gun sürdü sonra silikleşti bugün yine pik olmuş galiba idrar Rengim koyulasti sivilce cikmis iki üç tane goguslerim ağırlaşmış adetim duzensiz ne zaman adet olucam belli olmuyor bu ay soğan kürü denedim ondan olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20200112_141434.jpg
    IMG_20200112_141434.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 69
Hergun aynı saatte yap su alımına dikkat et fazla koyma testini çünkü 9 ocak dağılmış pik olunca catladiktan sonra dilimledir devam et testine ve ilişki bir gün olsun bir gün olmasin

Hergun aynı saatte yap su alımına dikkat et fazla koyma testini çünkü 9 ocak dağılmış pik olunca catladiktan sonra dilimledir devam et testine ve ilişki bir gün olsun bir gün olmasin
Catlama olmamis mi yani anlamadim

8 ocakta ovulasyon testi pik oldu iki gun sürdü sonra silikleşti bugün yine pik olmuş galiba idrar Rengim koyulasti sivilce cikmis iki üç tane goguslerim ağırlaşmış adetim duzensiz ne zaman adet olucam belli olmuyor bu ay soğan kürü denedim ondan olabilir mi acaba
Bazı markalarda böle cikiyo tam net bi bilgi vermiyo sen ilişkiye devam et tatlım bide adete doğru yine ovulasyon hafif belirginlesiyo

O ayki durumunuz ne oldu acaba Mavis222 Mavis222
Ben de bu ay benzer bir durum yaşamaktayım, sizi gördüm.
İkinci kere mi yumurtlamışsınız ve tuttu mu?

Back