• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testinde yumurta catladı ne kadar süre değerlendirmeliyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

White070

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
106
91
48
36
Arkadaşlar adetimin ilk gununden itibaren 11.gun ovulasyon testine basladim. Ayin 15'i ve 16'sı pik gordum. Sonra yumurta catladi. Yumurta catladiktan sonra ne kadar degerlendirmeye devam etmeliyim ? Ayrica ayin 16'sinda sabah pik oldu gece cizgi silinmeye basladi. Normal mi acaba?

Eklentiler

• 20210118_151940.jpg
    20210118_151940.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Arkadaşlar adetimin ilk gununden itibaren 11.gun ovulasyon testine basladim. Ayin 15'i ve 16'sı pik gordum. Sonra yumurta catladi. Umurta catladiktan sonra ne kadar degerlendirmeye devam etmeliyim ? Ayrica ayin 16'sinda sabah pik oldu aksam cizgi silinmeye basladi. Normal mi acaba?
Normal sekilde caninizin istediğinde yasamaya devam edin iliskinizi. Artik yumurta çatladi sonuçta.

Arkadaşlar adetimin ilk gununden itibaren 11.gun ovulasyon testine basladim. Ayin 15'i ve 16'sı pik gordum. Sonra yumurta catladi. Yumurta catladiktan sonra ne kadar degerlendirmeye devam etmeliyim ? Ayrica ayin 16'sinda sabah pik oldu gece cizgi silinmeye basladi. Normal mi acaba?
Çatlamayı gördükten sonra test yapmayı bırak canım adet olana kadar iki günde bir ilişki denemelisin daha garanti

Çatlağını gün ve ertesi günüde ilişki olsun

Merhabalar, ben de ayın 16'sında yumurtlama gördüm. 17'sinde çatladı. 15'inde ilişki olmuştu. 16 ve 17'sinde de devam ettik. Bugün de değerlendirmeyi düşünüyoruz. Yumurtlama gördüğünüz günü ve sonraki 3 günü değerlendirmeniz gerekiyor diye biliyorum 😊

Back