Merhabalar, ovulasyon testi yaptım fotoğrafını ekliyorum. T çizgisi C çizgisinden daha koyu çıktı. Gebelik olabilir mi acaba, bu şekilde gebe olduğunu öğrenen var mı? Bu arada testi reglimin 26.günü yaptım ve adet döngüm çok düzensiz hangi gün yumurtlama günüm bilemiyorum. Bir de yumurta akı kıvamında akıntı ve kasık ağrısı olduktan bir iki gün sonra reglimin 14.günü de test yapmıştım o zaman da C daha koyu çıkmıştı ama T de belirgindi yani o zaman da yumurtlamanın yakın olduğunu gösteriyordu. Aradan 12 gün geçtikten sonra 26.günde bu testi yapana kadar yumurta çatlamamış mıdır hala? Ayrıca bu son testte akıntı gibi bir yumurtlama belirtisi de olmadı. Son regl tarihim 26 şubattı. 4 marttan itibaren günaşırı ilişki oluyor. Yani bu güne kadar olası hiç bir yumurtlama gününü atlamamış olduk. Bu teste göre yumurtlama mı yoksa gebelik mi olmuştur merak ediyorum. Gebelik testi için biraz daha beklemek istiyorum bu ay ilk denememiz sonuç için biraz heyecanlıyım o yüzden kendimi hazır hissedince gebelik testi yapmak istiyorum. Yorumlarınızı yazarsınız sevinirim, teşekkürler