- 2 Ekim 2024
- 82
- 31
- 29
-
- Konu Sahibi ecgutugce95
Yani mesela bugün de ilişki olmalı mı? Yarında testi yapıcam silik oluncaya kadar ilişki olmalı mı onu bilmiyorum kasıklarımda ağrım da var hafifEvet koyylasma var yapmaya devam et aynı renk olana kadar
Anladım ama inşallah silik olmadan koyulaşır insan tedirgin oluyor ve kasık ağrımla bel ağrımda varYumurta catlaması için ıkısıde aynı renk olması gerekıyor suan sende daha yumurtlama yok kırmızılar aynı renk olunca ertesı gun siliklesinde catlamıs oluyor o zamabmarı degerlendırmen onemlı
Merak etme beslenmene dikkat et yumurtalıklar için beslenme onemli gorursun catlama zaten adetlerım duzenlıyse tam ortaya falan denk gelıyor bende oyleydı yanıAnladım ama inşallah silik olmadan koyulaşır insan tedirgin oluyor ve kasık ağrımla bel ağrımda var
Canım tam net koyulaşması lazım. Yavaş yavaş koyulaşıyor gibi sanırım en geç 2/3 güne pik olur gibiAnladım ama inşallah silik olmadan koyulaşır insan tedirgin oluyor ve kasık ağrımla bel ağrımda var
Merak etme beslenmene dikkat et yumurtalıklar için beslenme onemli gorursun catlama zaten adetlerım duzenlıyse tam ortaya falan denk gelıyor bende oyleydı yanı
Evet bitanem sıvı almayı 2 saat öncesinden ben bırakıyorum hemen hemen de hergün aynı saatte testi yapıyorum. İnşallah pik tamamen görür de bende değerlendiririm çok tesekkür ederim bu arada ❤Canım tam net koyulaşması lazım. Yavaş yavaş koyulaşıyor gibi sanırım en geç 2/3 güne pik olur gibiyani bugün 10.günün 4gün falan var ortalama aynı saatte gün gün takip edersen yakalarsın ama sıvı alımıda önemliymiş sanırım bu testlerde yapmadan 1/2 saat önce kesmen lazım sıvı alımını
Adet düzenim 3,4 aydır bir kaç gün olarak değişiyor ama düzenli yinede. Beslenmem özellikle 1 haftadır dikkat ettiğim şey bilinçli hamile kalayım istediğim için de açıkçası. İnşallah bir kaç güne pik görürüm yorumun için tesekkür ederimMerak etme beslenmene dikkat et yumurtalıklar için beslenme onemli gorursun catlama zaten adetlerım duzenlıyse tam ortaya falan denk gelıyor bende oyleydı yanı
Sizce pikmiMerak etme beslenmene dikkat et yumurtalıklar için beslenme onemli gorursun catlama zaten adetlerım duzenlıyse tam ortaya falan denk gelıyor bende oyleydı yanı
Alttaki en son testınızmı öyleyse pik olmaya az kalmıs duruyor baya kırmızı çünküSizce pikmi