Ovülasyon testinde pik görmeden hamile kalan var mı?

zinciriye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
414
522
53
Merhaba arkadaşlar , ben ovülasyon takibi yapıyorum ama o kadar dalgalı sonuçlar aldım ki tam koyulaşacak pik olacak dediğim zaman silikleşti bunu bu ay 4 kere yaşadım normalde 19. Gün görüyordum şuan 23 halen daha pik göremedim. Böyle olup hamile kalan var mı ?

Ben önceki ay hiç pik görmedim ama daha önceki ay adet bitiminden sonraki 8. Gün ovulasyon gördüm üç. Gün sürdü yani normal şekilde yumurtladım ama tutmadı, ama dediğim gibi sonraki ay hiç pik görmedim bu yüzden geçen ay hiç test yapmadım bu arada pko luyum yani yumurtlama olmasına sevindim, bu ay tekrar denicem ovulasyon testim yolda geliyor inşallah senün resmin varmı o günlerde çektin mi belki de yumurtladın, uzun oldu ama başımdan geçenleri yazayım dedim.

Teşekkür ederim cevabınız için bendede pco var 4 aydır ov takibi yapıyorum 3 ay pik gördüm fakat polip vardı olmadı sonra polip aldırdım fakat bu ayda pik olmadı

Tamam canım inşaAllah rabbim tez zamanda hepimizin kucağını hayırlı bir şekilde doldururhayıtı nasıl kullanılacağını biliyor musun peki ?
Tabiki canım daha önce hamile kaldım hayıtın da vesile olduğunu düşünüyorum kadınlar için yaratılmış resmen, bi bardak klorsuz suya bi tatlı kaşığı koyup birkaç dk kaynar yada biraz ezip demle istediğin ılık tüket... Adetliyken yani 2. Yada 3. Günü başla adet bittikten sonra 10 - 15 daha devam et günde 2 kere canım tadı acı ama etkisi muhteşem benden söylemesi

Sağol kuzum bu ay yapayım

Ovulasyonla hamile kalanlar catlama tarihini ve saatini soyleyin cinsiyet hesaplamasi yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…