• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testinde ilk kez zamansız çift çizgi bakın lütfennn....

gokcebuket

başımın belası PKO
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
817
16
48
Kocaeli
kızlaaar acaba bu kadar çabuk yumurtluyo olabilirmiyim dediğim gibi ayın 14 akıntıyla 1 gün kan geldi 4 gün oluyor yani kan geleli peki bunu adetten saymalımıyım yoksa adet olmadımda geçen ayın 8inde adet oldum onun yumurtlamasımı bu yani geçmi yumurtluyorum çıldırmamak elde değil yoksa gebelik testi yanlış göstermiş olabilir mi mesela geç tutunma aman salak etti bu bebişler bizi offffff offff aralık ayına kaldı benim donmuşlara herhalde kısmettttttt..bide bu test yumurtladığımı ifade edicek kalınlıktamı tekrar bi bakarmısınız....

kızlaaar acaba bu kadar çabuk yumurtluyo olabilirmiyim dediğim gibi ayın 14 akıntıyla 1 gün kan geldi 4 gün oluyor yani kan geleli peki bunu adetten saymalımıyım yoksa adet olmadımda geçen ayın 8inde adet oldum onun yumurtlamasımı bu yani geçmi yumurtluyorum çıldırmamak elde değil yoksa gebelik testi yanlış göstermiş olabilir mi mesela geç tutunma aman salak etti bu bebişler bizi offffff offff aralık ayına kaldı benim donmuşlara herhalde kısmettttttt..bide bu test yumurtladığımı ifade edicek kalınlıktamı tekrar bi bakarmısınız....

slm bendede bi keresinde öyle olmustu ikici çizgi daha biraz netti ama seninki gibi dağınıktı ikinci çizgi birsey çıkmadı bende tek birgünmü adet oldun

birgün gelmişse adet kanaman üstünede görmüş olabilirsin ayy ne bileyim ben bile heyecanlandım

birgün gelmişse adet kanaman üstünede görmüş olabilirsin ayy ne bileyim ben bile heyecanlandım

evet canım 1 gün tek sefer peçeteye kan geldi yarın kanda baktırcam bu soru işaretletri öldürüyor beni yalnız dagınıklıktan kastın ne onu anlayamadım ben net değilmi çizgiler benim ilk kez başıma geliyor bu kadar net test

ne oldu gittinmi doktora ikinci çizgi dağınık derken tam net çıkmamıştı bende seninkine benziyordu

ne oldu gittinmi doktora ikinci çizgi dağınık derken tam net çıkmamıştı bende seninkine benziyordu

evet giittim arkadaşım kan testi yaptırdım negatifff kocamannnn...sanırım yumurtladım ama çok ilginç 4 gün önce kan gelmişti...adet yani nebilim kafam karıştı benimde

42 gunde bir adet oluyorum.gecen hafta bende de koyu kahverengi akinti gelmisti..adetime daha 20 gun var.bugun gebelik testi yaptim negatif cikti..demekki o akinti aslinda yumurtlama akintisiymis...olabilir mi sizce ? yada gebelik testi icin erken mi davrandim.adetimin gelmesini beklemeliyim..adetten onceki testler ne kadar guvenilir?

Back