Canım bu şekilde çakanlar hep hamile inşallah öylesindir ya bende adetime 2 gün var bu şekilde çoktı ama dediğim gibi araştırmalarımda hep hamile çıkıyorlarSelam kızlar benimde adetim 3 gün geçti evde ovulasyon testi vardı bu şekilde t çizgisi daha koyu çıktı böyle olup hamile kaldığını öğrenen var mı ?
Canım bu şekilde çakanlar hep hamile inşallah öylesindir ya bende adetime 2 gün var bu şekilde çoktı ama dediğim gibi araştırmalarımda hep hamile çıkıyo
Canım kan verdim hamileymişim bana dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsinkız heyecanlandırmak istemem ama bence tabi var ben böyle öğrendim aynı hemen kaset test yap
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahCanım kan verdim hamileymişim bana dua edin Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallahhhhh isteyen herkese Rabbim nasip etsinHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Ben varım benimde adete 7 gün kala hergun yaptım pozitif çıktı meğerse hamileymisimMerhaba kızlar bu ay hamile kalmak için ovulasyon takibi yaptım 2 gün önce tekrar bi yapayım dedim silik çoktı bugün birdaha yapayım dedim bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi adetime de 3 gün kaldı bu şekilde olupta hamile kalanlar varmı
Kızlar benim de bu şekilde çıktı bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım sizin testiniz de bu şekilde miydiMerhaba kızlar bu ay hamile kalmak için ovulasyon takibi yaptım 2 gün önce tekrar bi yapayım dedim silik çoktı bugün birdaha yapayım dedim bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi adetime de 3 gün kaldı bu şekilde olupta hamile kalanlar varmı