Merhaba kızlar bu ay hamile kalmak için ovulasyon takibi yaptım 2 gün önce tekrar bi yapayım dedim silik çoktı bugün birdaha yapayım dedim bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi adetime de 3 gün kaldı bu şekilde olupta hamile kalanlar varmı
Canım bu şekilde çakanlar hep hamile inşallah öylesindir ya bende adetime 2 gün var bu şekilde çoktı ama dediğim gibi araştırmalarımda hep hamile çıkıyorlar
Canım bu şekilde çakanlar hep hamile inşallah öylesindir ya bende adetime 2 gün var bu şekilde çoktı ama dediğim gibi araştırmalarımda hep hamile çıkıyo
Merhaba kızlar bu ay hamile kalmak için ovulasyon takibi yaptım 2 gün önce tekrar bi yapayım dedim silik çoktı bugün birdaha yapayım dedim bu şekilde çıktı gebelik olabilir mi adetime de 3 gün kaldı bu şekilde olupta hamile kalanlar varmı